Kontakt?

Hej kära läsare!

Det har varit en del frågor genom kommentarer på sistone hur man enklast kontaktar mig. Jag finns på email via: bortabrabloggen@gmail.com (kika in på fliken ”kontakt” här ovan så finns min email där också).

Jag hade dessutom en rar läsare som mailade ett långt fint mail till mig nyligen på bloggens gamla hotmailadress, men mitt i när jag höll på att läsa igenom mailet så kraschade gamla mailen och alla mail där verkar ha försvunnit. Så om du känner igen dig i denna beskrivning, snälla maila mig på bortabrabloggen@gmail.com istället!

20121017-133933.jpg

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s