Vinnare!

Stort tack till alla er som var med och tävlade om ett ex av Stora Australienmanualen. Jag fick in flera korrekta svar (operahuset öppnades mycket riktigt år 1973), så det blev en slumpvis dragning bland dessa och det blev Therese Holmsten som vann! Du kommer att få ett separat email från mig med instruktioner för hur du hämtar ut din vinst.

Stort tack till alla er som var med och tävlade, och för er som inte vann så kan ni kika in på länken till höger här i bloggen för att köpa ett eget ex av Stora Australienmanualen. Det är en riktigt informationsrik bok och en stor hjälp för den som tänkt flytta till Australien.

Helgen i Daylesford var förresten jättehärlig med god mat, bubbelbad, spa-behandling och relax. Bilderna kommer lite senare, för nu ska jag ut och springa min sedvanliga måndagsrunda med fina L. Hoppas att ni hade en riktigt skön midsommar!

Det här inlägget postades i Tävling. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vinnare!

  1. Freja skriver:

    Ser fram emot rapporter och bilder. Jag håller på att skriva min överlevnadsguide nu på bloggen, läs om du känner att du orkar….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s