Alla god ting är tre…

… speciellt helgdagar. Helt underbart att vakna en söndagsmorgon och veta att man har mer än halva långhelgen kvar! Festen igår väl väldigt rolig förresten, och jag gav A en symbolisk liten present för att hon skulle känna sig särskilt hemma som långtids-Aussie – en gigantisk uppblåsbar kängru. Det såg nog lite kul när jag travade gatan ner till festen med en uppblåsbar leksak nästan lika stor som jag själv under armen. Himla tur att det inte blåste alltför mycket! 🙂

Idag har regnet återigen legat kvar och lurat i luften, men jag och T åkte ändå ner över dagen och lyssnade på musik, åt gott och drack några cider på Celtic Festival i Portarlington en bit ner längs kusten. Trevlig liten tripp och kul att komma iväg från Melbourne en sväng. Även om det är en av världens i särklass trevligaste städer, så är det ju alltid trevligt med ombyte ibland.

20120611-010524.jpg

Tro det eller ej, men detta var inte bakverk, utan väldigt detaljerade tvålar som såldes på marknaden utanför festivalen.

20120611-010544.jpg

Utanför festivalen hölls även kurs i fäktning.

20120611-010624.jpg

Och ett par rara tjejer i kilt sprang omkring.

20120611-010636.jpg

Inne på marknaden kunde man även köpa hattar och halsdukar i sin klans tartan. Tror dock inte att jag har några skotska förfäder så att jag med all rätt kan bära dessa. Gubben som sålde dem hade dock en del spännande historier att berätta.

20120611-011338.jpg

Underbar utsikt över havet och många spännande lager av regnmoln.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Alla god ting är tre…

  1. Freja skriver:

    Hahaha, jag ser dig gå gatan fram med en jättekänguru! En kilt försökte vi köpa till dottern när vi var i skottland. Hon köpte en säckpipa (för barn) själv och hade gärna haft matchande klädsel, men vi hittade aldrig någon som passade henne. För små eller för stora…

  2. Vilken härlig dag ni haft!
    Jag skulle inte vilja tvätta mig med de tvålarna, är alldeles för fina att titta på 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s