Bortregnad men välstretchad

Riktigt regnig tråkmåndag. Jag hade tänkt ut och springa på lunchen, men det strilregnade sådär snett rätt upp i ansiktet. Så jag lånade min kollegas stora golfparaply (tänk storlek cirkustält) och gick på en promenad istället (läs skuttade mellan vattenpölarna). Men just på måndagar är det extra viktigt för mig att komma bort från skrivbordet och andas en stund. Så att inte alla meningslösa måndagsmöten sparkar ner mig ända ner i skoskaften.

På väg hem från jobbet regnade det om möjligt ännu mer, så när jag kom till bikram yoga klassen såg jag ut som jag duschat med kläderna på. En look som annars brukar infinna sig under och efter klassen. Nåväl, det var en himla bra yogaklass i alla fall, förmodligen den bästa jag varit på sen jag började. Allt klaffade med andning, ork och alla olika positioner. Jag har aldrig tidigare gjort en hel klass och orkat precis alla rörelser, så det var en liten personlig seger där. Det kanske behövdes en skruttig dag för att få till de rätta ingredienserna… 🙂

Det här inlägget postades i Träning & hälsa. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bortregnad men välstretchad

  1. Helena Nyrén-Lundqvist skriver:

    Här regnar det mest hela tiden. Men jag älskar måndagar eftersom jag är ledig. Kram kram och ha det bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s