Solsken

Jag är allt en riktigt sol-junkie. Inte så att jag måste ligga och pressa på solbrännan så fort solen kikar fram. Men man blir ju så mycket gladare när det är sol och behagliga temperaturer.

Här ska det bli fint väder imorgon också, men resten av veckan ska bli sådär. I Sydney ser veckan bra mycket mer lockande ut, jag kanske skulle ta och åka dit och hälsa på bloggvännerna där istället 😉

Hur är vädret hos er?

20120508-165129.jpg

5 thoughts on “Solsken

 1. Soligt och fint igår, men inte så varmt… man undrar ju när sommaren kommer. I Nairobi var det varmt och soligt på förmiddagarna. På eftermiddagarna blev det svart och så kom nåt slags tropiskt regn….

 2. Ser helt okej ut för min del! Bättre än Göteborgs väder i alla fall som idag bjuder på regn och runt 10 grader strecket…

  sv:
  Bloggforumets föreläsningar handlade mycket om att vara envis, inte ge upp och att våga tro på sitt värde. Med det menade föreläsarna bla att man som bloggare/egen företagare inte ska ställa upp gratis. Allt för många skriver långa och fina texter om företag och ger dem reklam bara för att de ber om det, eller för att man får en liten present…

  Tjejerna var också frikostiga med att dela med sig av sina egna missar och stapplande steg inom branschen. Med det får man tröst om att man inte kan vara expert när man startar något nytt. Viktigaste rådet var också att man skulle följa sina egna ideer och skriva om/jobba med det som känns rätt i hjärtat och inte i huvudet. Om man brinner för något, så kommer det att gå. Viktigt är också att övervinna sina egna rädslor, eftersom det oftast är de som hindrar utvecklingen.

  De tipsade också om vikten med att ha koll på det juridiska och pushade för aktiebolag och inte enskilt bolag. Vill man målinriktat blogga för vinst, ska man nischa sitt skrivande (vilket inte så många av oss gör) för då når man lättare en specifik grupp som man kan dra in pengar på, genom annonser och annat.

  Underbara Clara (som du kanske undrade mest över) visade hur hennes blogg har utvecklats från “tråkiga” “amatörsmässiga” bilder, till de vackra och väl genomtänkta foton som vi ser på bloggen idag. Och visst är hon underbar, härliga Clara? Hon gav ett självsäkert, lugnt och starkt intryck på scenen och minglade med alla besökare efter föreläsningarna och åt med oss andra. Inga diva-fasoner där inte! (även Frida, Monika och Annakarin mfl gjorde lika trevligt intryck och var kvar hela kvällen).

  Hoppas detta gav dig lite svar och tips!

  Kram/Fina Frun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s