Nyåret

Värden till vår nyårsfest hade en uppblåsbar julgran! Är det inte så fult att det är häftigt? Undrar vart man kan få tag på en sån...

Mina egenhändigt tillverkade vimplar med internationellt tema hängdes lite överallt. På aircon maskinen...

... och på dörren!

För att inte tala om den fina pokalen som L vann i min internationella nyårs-tipsrunda. Jag älskar att vara kreativ när det gäller fester och teman, ibland kanske det går lite överstyr.. 🙂

Vi åt rätt mycket hela kvällen faktiskt, började med ost, kex och oliver...

... och fortsatte med mer ost och färska räkor innan L och hennes kille drog igång grillen. Ingen Aussie-högtid utan BBQ, kom ihåg det!

Jag hade även komponerat en nyårslista för när man skålar in det nya året i respektive land. Först ut var Samoa (kl 21 enligt Melbourne tid) och vi skålade sedan in alla tidszonerna ända fram till klockan 02. Sedan var jag för trött för att fortsätta skåla, men för den hängivne nyårsfantasten så kunde man enligt listan skåla in nyår runt världen ända fram till klockan 22 på nyårsdagen!

Vet inte om alla festdeltagarna vill vara med här i bloggen så jag lämnar dem utanför. Och T höll sig envist undan kameran, så honom får ni tyvärr vänta med att se tills han är sugen på att vara med här. Och eftersom jag var fotograf så glömde jag helt bort att ta kort på mig själv. Men jag hade på mig den här klänningen för den som är nyfiken:

Gammal bild från Sverigesemestern i somras

Och såhär pigg var jag på nyårsdagen när jag och T åkte ner och strosade längs stranden i Williamstown i jakt på lite kustvindar och svalka.

7 thoughts on “Nyåret

 1. Kul det där med att man kan skåla in nyåret så många timmar. Hade gärna flugit från ena hållet till de andra med mellanlandningar o firat in de nya året flera ggr.
  god fortsättning.
  ha de Fia

 2. Jättefina och roliga bilder! Åh, du är så söt! 🙂 Det verkar ha varit ett riktigt fint nyår och jag blir lite fundersam här, för är det inte sommar i Australien nu? Eller hur ligger det till? Jag får inte ihop det med nyår, men jag är så dålig på sådant där. 🙂 Kramar, Maria.

 3. Uppblåsbar julgran??!! haha..Trodde inte sådana fanns..Fast det verkar riktiskt praktiskt, inget grannbar och inte behöver man komma ihåg att vattna den heller..

 4. ha ha ha roligt, roligt med en sådan ful, fin julgran. Jag trodde att jag hade sett världens fulaste julgran på Bahamas men det här är nog värre 🙂

  God Fortsättning
  Carola

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s