Ledig dag i värmen

Det är närmare 40 grader varmt idag, så jag har legat på soffan i T’s svala hus med airconditon på och smaskat isglass nästan hela dagen.

Nyår var jättetrevligt hemma hos L och hennes kille. Massa god plockmat, kall cider, färska räkor och senare på kvällen en hel grillbuffe. Vi hade sedan perfekt utsikt från balkongen över fyrverkerierna från Docklands. Jag och T tog oss sen hem med spårvagnen via city, och jag har nog aldrig sett så mycket folk på gatorna här innan. Mina festdekorationer var i alla fall väldigt uppskattade, bilderna kommer senare ikväll!

Annars så har hela helgen har varit fruktansvärt varm, över 35 grader! Vi har därför inte orkat med mycket mer än att ligga vid poolen (det finns en bra public pool med water slides nära T och en annan pool nära mig. Att betala 5 dollar för svalka känns rimligt när det är såhär varmt!). Det tar i och för sig bara 20 minuter att åka till stranden, men det känns rätt jobbigt att åka så långt i denna galna värme. Hoppas ni hade en riktigt fin nyårshelg! 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt, Melbourne. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ledig dag i värmen

 1. fialia skriver:

  Låter härligt med värme även om 35 är väldigt varmt. Jag jobbade natt på nyår men vi hade trevligt. Jag firade lite i går kväll i stället med god mat o dryck.
  ha de Fia

 2. Lisa skriver:

  Oj, låter superhärligt! Här har det snöat i 12 timmar… Kram

 3. Freja skriver:

  Vid de temperaturerna hade jag varit helt utslagen, bara kunnat få i mig vätska, haft huvudvärk och varit illamående… En pool låter som ett mycket bra val!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s