Härlig helg på intåg

Rktig fredagskänsla på kontoret idag. Vi har även dragit namn för “Secret Santa” klapparna, en kul grej som vårt kontor gör varje år då man köper en liten julklapp för ca 70 SEK till kollegan vars namn man drar ur hatten. Enda problemet är att hålla sitt namn och sin present hemligt i de två veckorna fram tills julfesten när klapparna delas ut. 🙂

Ikväll ska jag på tjejmiddag för två tillsammans med min fina vän L. Har inte sett mycket av henne på sistone då både hon och jag varit upptagna med jobb och annat, men nu har vi bokat in en riktig helkväll.

Imorgon ska jag ut till T en sväng för bbq med honom och hans kompisar, följt av flyttpackning och städning. Jag hann dock att packa en hel del redan igår, så det blir nog mest bara det sista småplocket imorgon.

På söndag morgon går flyttlasset (vet inte om det tekniskt sett är ett flyttlass när allt får plats i en vända med en kombi…) till nya stället. Ska bli så skönt att äntligen få packa upp och ha lite mer plats för både sig själv och sina saker!

Vad ska ni hitta på i helgen?

Det här är nog ett mer kvalificerat flyttlass än mitt... Bild från http://henryohlsson.wordpress.com

5 thoughts on “Härlig helg på intåg

  1. Härligt att du nu flyttar, låter som att din helg kommer bli bra.
    Här blir det julmarknad och så ska alla julprylarna fram.
    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s