Måndagskvällskoma

Jobbet är slitigt just nu, vill helst att den här veckan ska vara slut innan den knappt har börjat… Mängder att saker att fixa inför eventet senare i veckan, himla tur att jag har jobbat med sådant innan så jag vet ungefär hur man bäst organiserar det hela. Men det gäller allt att hålla tungan rätt i mun och göra en del listor för att komma ihåg allt.

Efter jobbet mötte jag upp med L för en liten catch up i eftermiddagssolen, vilket var väldigt trevligt eftersom jag hade så fullt upp att jag bara hann med en 10 minuters lunch idag. Nu är jag precis hemkommen och funderar på att gå och lägga mig fast klockan bara är 22, men om man är riktigt trött så är man…

Tack för skrivtipsen i tidigare inlägg, jag ska fila på dem i veckan när jag har en liten stund över!

4 thoughts on “Måndagskvällskoma

  1. Jag vill inte att veckan tar slut fort, är kompledig 😉
    Ska kika på ditt inlägg om Ayers rock ikväll när jag har mer tid att läsa 🙂
    Kram

  2. Har också svårt att gå och lägga mig tidigt, även då jag har “tid” med det och är trött. Tror det är barnet i mig som vill vara uppe sent bara för att jag kan nu när jag är vuxen 🙂 Hoppas jobbveckan går bra och fort! kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s