Kurering pågår

Jag är så trött på att vara krasslig. Ända sedan halsflussen slog till för några veckor sedan har jag mått lite halvdant. Jag sprang ju ändå min halvmara, och det kanske inte var helt smart såhär i efterhand, men det var ju ett av mina stora mål för den här hösten!

Nu har jag i alla fall gått omkring i flera veckor och mått halvdant, känt mig låg på energi och inte kunnat träna alls. Jag har ändå lyckats ta det väldigt lugnt jämfört med vad jag brukar. Har sovit mycket (fast inte helt bra ändå), ätit nyttigt och fått i mig extra vitaminer. Druckit mycket vatten och knappt någon alkohol alls. Och ändå så är kroppen inte helt med mig. Typiskt…

Jag tror att det kan bero på en undermedveten stress över lägenhetsletandet. Jag känner mig lite halvt hemlös just nu, och känner att jag vill att nästa ställe ska kännas mer som ett hem än en tillfällig lösning. Dessutom så är jag i behov av lite ledighet. Men eftersom alla semesterdagarna som är kvar ska sparas till februari och mars nästa år för att tas ut när jag får Sverigebesök, så får jag vackert härda ut och utnyttja helgerna efter bästa förmåga. Nästa vecka har vi som väl är en ledig dag på tisdag eftersom det är Melbourne Cup Horse Races. Det ska bli underbart att få en ledig dag att bara göra precis vad man vill. Eftersom många tar en ledig klämdag på måndagen så kommer det nog att vara rätt stilla på kontoret då också.

Jaja, man ska väl inte klaga för mycket, det finns ju alltid de som har det värre. Men just nu så vore det skönt att bli 100% frisk och komma igång med träningen igen. En fin fredag önskar jag er i alla fall!

6 thoughts on “Kurering pågår

  1. Att vara krasslig suger verkligen. Hit me ordentligt eller inte alls lixom, brukar jag vilja säga till sjukdomen. Hoppas du får en bra helg! Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s