Oväntat trevlig onsdagskväll

Hade en riktigt seg dag på jobbet igår. Mycket småsaker som kom upp hela tiden och allt var bara allmänt grötigt. Chefen är dessutom superstressad eftersom han ska på semester i 2 veckor. Som bekant så går det ju inte sådär väldans bra att göra allt på samma gång, även om han ändå försöker. Resultatet blir mest pannkaka såklart, men jag försöker städa upp lite efter hans vilda framfart. Jag hade dessutom en halvtråkig hemmakväll och världens största tvätthög på schemat för kvällen, så jag var minst sagt på lite trist humör när jag lämnade jobbet igår.

Men så glimmade kvällen till och vännen S ringde och tyckte att vi skulle möta upp på middag och ett glas vin. Gick ju inte att tacka nej till, och det blev himla trevligt. Har inte umgåtts med honom på ett bra tag (vi bodde på samma vandrarhem när vi först kom till Melbourne för snart ett år sedan). Han har nu fått visum för ytterligare ett år, och jag är glad att ha en nygammal vän att umgås med! Han är dessutom kitesurfinginstruktör och har lovat att lära mig det i sommar, ska bli spännande!

Efter trevlig middag och mycket snack så ringde vår gemensamma vän F och tyckte att vi skulle komma över till FiftyFive och ta en öl med honom. Vilket vi såklart gjorde. Blev en rätt sen kväll i säng, men jag är glad ändå. Tänk vad trevligt att en kass dag kan vända helt bara man är i rätt sällskap! 🙂

Tack förresten till alla er som fyllde i enkäten två inlägg ner! Om det är någon som missat att fylla i den så är den fortfarande öppen, och jag blir jätteglad om ni tar er tid att fylla i den så jag dels vet lite mer om er och dels kan försöka göra bloggen bättre. Hoppas ni får en fin torsdag gó vänner!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Oväntat trevlig onsdagskväll

 1. vivekahedlund skriver:

  Oj vilken trevlig kväll du hade…
  Ha en fin torsdag.
  Kram
  Viveka

 2. Babs skriver:

  Hade missat enkäten men nu är den ifylld!
  Så bra att denna kassa dag vände till något bra!
  Kram

 3. Eva skriver:

  Härligt att få umgås med trevligt folk o en härlig kväll fick du 🙂 ha en skön kväll kram

 4. ansepanse skriver:

  det oväntade blir oftast det allra bästa
  ha det gott vännen – bamsekramar

 5. Fina Frun skriver:

  Vad kul med spontana utekvällar. Ofta blir de bättre än när man planerat…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s