Hälsopoäng

Det verkar det som att jag samlar på nuförtiden. Seg dag på jobbet, ni vet en sån dag när man tittar på klockan hela tiden och mest vill gå hem. Lunchade med rara A innan hon skulle till flygplatsen. Sprang sedan två varv runt botanic gardens efter jobbet, ungefär 8km totalt. Kände mig konsigt nog rätt pigg hela vägen runt. Bådar ju gott!

Väl hemma så kollade jag posten och insåg att mitt startkit till halvmaran har kommit. Bara 4 veckor kvar nu, men jag känner mig faktiskt ganska redo. Speciellt efter härliga träningsdagar som idag.

Annars har jag pysslat och lagat matlådor. Och nu ska jag sova tidigt. Därmed vill tant Emmy önska er alla en riktigt trevlig onsdag! 🙂

Det här inlägget postades i Träning & hälsa. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Hälsopoäng

 1. mormoreva skriver:

  Hälsopoäng är inte fy skam! Ha det finemang!/Mormor

 2. Lisa skriver:

  Ojoj, indeed! Jag har nog noll hälsopoäng idag. Huvudet spränger och jag vet att jag borde ta mig iväg och träna – för då lär det släppa – men jag har noll komma noll energi idag. Hoppas du sover gott! kram

 3. Jane skriver:

  Hälsopoäng låter ju trevligt…
  Sov gott nu du fina.
  Kramar i massor / Jane

 4. vivekahedlund skriver:

  Ha en jättefin onsdag du me /kväll.
  Kram
  Viveka

 5. Kort skriver:

  Blir jätteimponerad av din träning…men ska man springa en halvmara så bör man vara förberedd.
  Önskar dig så lycka till! =)

 6. Freja skriver:

  Jag tror att jag oxå ska börja samla hälsopoäng, det kanske kan göra mig piggare! Mannen samlar just nu på sig godisfria dagar, det är ungefär den nivån vi är på när det gäller hälsan. Skönt att du känner dig redo för halvmaran, du fixar det bra!

 7. hoijna skriver:

  Samla hälsopoäng lät ju väldigt sunt!!! Det kanske är sånt som man skulle samla på istället, känner att det blir mest ohälsopoäng =)

 8. Nette skriver:

  Vad duktig du varit idag, motion och matlådor! Jag har faktiskt också tränat men några matlådor har det inte blivit. Det får bli ute-lunch i morgon! 🙂
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s