Rugby, Robin Hood och ananas

Låter som en rätt spännande dag, eller hur! 🙂

Efter en alldeles lagom lång dag på jobbet så slöt jag upp med vännen L och hennes Rugbytokiga polare för att följa invigningen av Rugby World Cup från en av sportpubarna i stan. Rugbyn spelas denna gång på Nya Zealand, men eftersom det är en väldigt stor sport här i Australien också så får den mycket utrymme på tv och i folks hjärtan. Själv är jag inte fullt så passionerad för sporten (ännu), så jag tog bara en öl och pallrade mig sedan hem till soffan.

Min roomie är bortrest över helgen så jag njuter för fullt av ensamheten. Ni vet sådär som man bara kan när man vet att den är till låns en stund. Och så letade jag igenom mina filmer på datorn och hittade den nya Robin Hood filmen med Russell Crowe. Den var bättre än jag trodde faktiskt, men såklart kryddad av mer än en Hollywood-twist.

Till middag blev det en stor sallad (skulle tagit en bild, men var så hungrig att jag inte riktigt hann det!). Och som filmsnacks blev det färsk ananas. Är det fredagsmys så är det!

Hoppas ni har en fin fredag ni också!

2 thoughts on “Rugby, Robin Hood och ananas

  1. Jag försökte mig på att baka friander till Fredag kvällen, det blev ganska misslyckat faktiskt – jag var ganska arg men lyckades ändå ta en bild – ska se om den inte kommer med i bloggen ikväll! haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s