Husligt värre

Har hunnit med en sväng till Ikea idag efter jobbet för att handla mixade svenskheter till en liten födelsedagsöverraskning åt en kompis som fyller år på lördag. Plockade ju såklart upp lite smått och gott till mig också, för inte kan man åka till Ikea utan att köpa något litet till sig själv!

Sedan har det handlats mat, tvättats lite och kollats på min nya favvoserie – The Big C.

Hade ett väldigt bra möte på jobbet idag om ett nytt projekt jag har filat på, har lite konstruktiva idéer som jag ska skissa vidare på. Märker mer och mer hur rätt det känns att våga fråga folk på jobbet om råd. Trodde i början att folk skulle tycka att man var oerfaren/trög/jobbig, men de blir snarare smickrade för att man frågar om deras åsikt. Värt att notera. Och visst skulle man själv bli glad om någon kom och frågade en själv om råd!

Hoppas ni får en fin onsdag!

8 thoughts on “Husligt värre

 1. Gaah, fattar inte att det är närmare och enklare för dig som bor i Aussie att åka till Ikea än mig!! Hatar Norrländska avstånd! 🙂 Kram

 2. Hej kära :). Ikea är väldans festligt må jag säga – vi har ganska nära så blir ofta turer dit :). Jaa men alltså jag vill sååå gärna till Öland 🙂 bara det att vädret har varit kass i flera dagar :(. Typiskt!! Nu ska jag spana in en ny dansk serie på play. Trött som en tok … somnar nog strax iofs. Å som vanligt en massa bubbel ;). Stor kram!

 3. Jag säger som Babs. Nästa gång är det någon som frågar dig om något…
  Sv: Tusen tack finaste du.
  Kramar i massor / Jane

 4. Det bästa med att fråga andra är att de blir smickrade och sen talar gott om en inför andra, och det är aldrig fel! IKEA verkar vara många utlandssvenskars räddningsplanka för att få hemlandskänsla, undrar om de räknat med det?
  Sv: Jag gästbloggar gärna, hur gör jag det? Mailar jag en text till dig, eller skickar jag den som ett inlägg? Förändring, jag får fundera lite på det….

 5. Alltid bra att bolla ideer, o visst kan man väl fråga om saker o ting, Få lite andra infallsvinklar.
  kul att du trivs.
  ha de Fia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s