Hemresan – bloggmöten

Jag har mött många fina människor genom bloggen. Fått stöd, fina kommentarer och glädje från folk jag aldrig ens har träffat. Lite konstigt kan tyckas, men det är fint att det verkar finnas mycket mer “nätkärlek” än “näthat”. I alla fall på vissa ställen.

Jag hade gärna haft en stor bloggträff och mött upp med så många bloggare som möjligt. Men eftersom jag hade rätt begränsad tid hemma så blev det tre stycken jag hann träffa denna gång.

Maria och hennes fina barn träffade jag en varm eftermiddag i Halmstad. Det blev bara en kort lunch/fika, men vi hann ändå prata en hel del om livet, bloggandet och att följa sina drömmar. Härligt att få en röst till de långa och tänkvärda blogginläggen jag följt under ett drygt år. Tack Maria för en mysig stund, du och barnen får ta och komma hit och hälsa på snart! 🙂

Bild lånad av Maria

Syltgrisen aka Fin träffade jag över en fika nere i Skåneland, och vi pratade ikapp så mycket att vi helt glömde bort att ta kort. Underbara små barn har hon i alla fall, och hon fick en symbolisk liten present så att hon inte glömmer bort mig. Fantastiskt också att få träffa det nya lilla livet i hennes familj, eftersom jag följt och peppat via nätet genom hennes långa och jobbiga graviditet. Tusen tack för en mysig fika!

Jättefint försenat födelsedagsarmband från Syltgrisen

Sist men inte minst, så mötte jag upp med Lisa i Stockholm, precis innan jag skulle flyga hem. Härligt och efterlängtat möte efter mycket mejlande fram och tillbaka under året som varit. Det blev en fin dag i solen med en hel del att avhandla. Tack Lisa för att du kom ända ner till Stockholm för att träffas!

Snabbfoto innan Lisa fick springa till tåget 🙂

Alla tre bloggmötena blev jättefina, och det kändes så konstigt (fast på ett bra sätt såklart) att träffas i verkligheten. Man känner varandra redan innan, eftersom man läst och följt varandras liv, men när man väl ska ses så blir man lite nervös ändå. Som att gå på blind date nästan. 🙂 Stort tack till er alla tre, jag hoppas verkligen att vi kan ses igen i framtiden!

6 thoughts on “Hemresan – bloggmöten

  1. Ja! Visst är det härligt att tväffa bloggläsare! Jag har träffat tre stycken hittills och en har jag börjat fika med varje vecka. Det har varit bästa sättet för mig att träffa svenska vänner här i London.

  2. Vilket otroligt fint inlägg – självklart kommer barnen och jag ner en vacker dag när du minst av allt anar det och står där utanför din dörr. 🙂 Det var otroligt roligt och värdefullt att träffa dig. Jag bär med mig mycket som du berättade, bl.a det om macdonalds och cv. Jag tror man träffar människor av en anledning, för att lära sig något och det var så himla roligt att våra vägar korsades. Å kommer korsas igen, det är jag säker på. Många kramar, Maria.

  3. Åhhh, gulle, sitter m tårar i ögonen … blir så himlans rörd! Senast idag pratade vi om dig :). Å i natt när vinden låg på så plingade grodan så fint!! Jag vart också nervös men sen vart det som om jag träffat dig innan å sen bara ruuusade tiden :). Å jag kom också på, efteråt, att jag missade ta kort på oss… Det får bli nästa gång :). Kramar!!!

  4. Vad roligt att träffa dem! Det är väldigt intressant att sätta ett ansikte på en blogg, tycker jag. De jag har träffat har inte alls varit som jag har uppfattat dem genom det skrivna ordet. Säkerligen inte jag heller. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s