Effektivitetens drottning

Jodå, ödmjuk är jag också! 🙂 Himla flyt jag har idag i alla fall. Först en stor presentation för hela säljavdelningen om mitt senaste projekt. Insåg hur mycket jag saknat att presentera och tala inför folk, kanske borde tjata på chefen så jag får göra det oftare! Resten av dagen har jag jobbat undan massor av meckigheter och sitter nu och renskriver strategidokument. Lite konstigt för det är sjukt långrandigt och väldigt intressant på samma gång.

Nyttig övning i projektledning att definiera precis vad man behöver göra, hur man ska gå till väga och vems kunskap/vilka verktyg som behövs längs vägen. Och sätta en tidsram för projektet, det är nästan det svåraste av allt… Jag hade nog aldrig trott att jag skulle få ett såhär utmanande jobb när jag satt och svarade i telefoner och sorterade kvitton i Sydney för ett år sedan. Ett bevis på att man med lite flyt, stark vilja och rätt kontakter kan ta sig rätt så långt på ett år!

Ikväll ska jag hem och käka pizza och dricka vin med min roomie och hennes kompisar. Sen blir det nog tidigt i säng, för jag var på jobbet redan vid halv 8 i morse.

Hoppas er fredag blir finfin och att ni också har lite flyt!

8 thoughts on “Effektivitetens drottning

 1. Härlig känsla när det flyter på!

  Trevlig att läsa Tacksamhetslistan, den ska jag oxå göra.

  Tackar och hoppas att din kväll blir go och gla, här är dagen fortfarande und, så vi får väl se hur den utvecklar sig!

  Kramar

 2. Skönt när det flyter på – men det märks ju oxå att du jobbar en del för att det ska flyta på!
  Hoppas att du får en trevlig kväll! Kram

 3. Gud vad skönt med flyt! Ditt jobb låter så himla spännande. Gillade också din tacksamhetslista 🙂 Och apropå vad man valde bort. Jag tänker nog alldeles för mycket på vad jag valde bort. Det är både spännande och intressant att tänka “what if”, samtidigt som det ger mig rätt mycket ångest. Jag skulle vilja ha tre liv, minst! kram

 4. Jag har absolut redan bokat in datumen du skrev och håller allt öppet för din skull! 🙂 Jätteskoj!
  Måste kännas väldigt roligt att känna dig uppskattad där du är och det är lustigt egentligen hur vi människor är, en del avskyr prata inför grupp medan andra verkligen älskar det. 🙂
  Många kramar, Maria.

 5. I min bekantskapskrets finns ett talesätt från en som var väldigt duktig, även på att tala om att han var duktig. När hans chef menade att det kanske inte alltid såg så bra ut att han gick runt och berättade hur duktig han var svarade han “Om jag varit ödmjuk oxå, hade jag varit perfekt….”. Det kanske gäller för dig med? 😉 Själv tycker jag man ska våga stå för att man gjort något bra så länge man är beredd att även stå för sina misslyckanden. Så grattis till dig, jag tror du var bäst idag!

 6. Kul att allt flyter på:) En fråga; Hur lägger jag in en video här på wordpress? Är helt förvirrad…..tack på förhand…

  Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s