Himmel, pannkaka eller mitt emellan?

Trevlig söndag blev det. Men inte utan att man börja fundera på en del saker i allmänhet. Det där med dejtande i synnerhet. Inte lätt att hitta någon man trivs med. Och när man väl hittar någon trevlig så kommer hela trevliga killskaran samtidigt. Och då måste man klura ut vem man gillar mest. Inte enkelt på något vis. Lyxproblem kanske. Men inte mindre problem för det. Ingen vill väl såra någon.

Golfkillen är jätterar. Men han hör av sig HELA tiden. Smickrande men även lite irriterande. Jag är en person som alltid har haft stark egen vilja och stort behov av ensamtid. Många gånger i relationer har jag (utan egentlig anledning) förhandlat bort såna saker som är viktiga för mig. Men man lär så länge man lever och jag tänker inte nagga på det som är mitt en gång till. Kompromissa är viktigt och nödvändigt, men man får aldrig låta någon kompromissa bort vem man är.

Jag borde säkert vara glad för att jag hittat någon som vill höra av sig hela tiden. Men jag tycker att det är för mycket. Jag vill ha tystnad ibland. Och jag behöver inte daltas med hela tiden.

Lagom är allt världens mest komplicerade ord. SUCK!

Såg förresten ”Eat, Pray, Love” med Julia Roberts här ikväll. En väldigt tänkvärd film som fick tankarna att vandra. Jaja, jag tar och sover på saken…

Det här inlägget postades i Konsten att dejta. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Himmel, pannkaka eller mitt emellan?

 1. Agnes skriver:

  Håller med dig.
  Det kan vara jobbigt att dejta och lagom, vill även jag ha.
  Tröttnar annars om nån är för efterhängsen.
  Nu behöver jag inte dejta längre sen Herr H kom in i mitt liv och det är jag glad över.
  Det tar sån tid…åh vem är bra, bättre, bäst!
  Lycka till!
  Kram Agnes

 2. Marie skriver:

  Ja jösses ja, det är inte så lätt i dejtingträsket 🙂

  Kramar /Marie

 3. Helen skriver:

  Du får ta ett snack med honom, så att han förstår!
  HA en go kväll!
  Kram

 4. ansepanse skriver:

  han tycker om dig, det är helt klart det i allafall 🙂
  kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s