Tiden går fort även om man inte alltid har roligt

Chefen är på semester, men ingen lugn och ro för det. Kul för att jag har fått en lång att-göra-lista, för visst är det bra mycket bättre att vara upptagen än uttråkad! Men lite trist eftersom jag knappt hunnit äta lunch idag för allt springande och ringande. Men fördelen är att nu har jag ju värsta möjligheten att sätta mig in mer i jobbet och få input av de människor som i vanliga fall bara pratar med min chef. Och som bekant så är det inte alltid lätt som ung tjej att armbåga sig fram dit man vill komma. Även om det inte hindrar mig! 🙂

Dags att kila iväg och träffa fina vännen N som åker hem till Holland imorgon. Känns lite som att alla åker härifrån så sakterligen. Men jag får väl vänja mig vid att vara ”last woman standing”. Och jag trivs ju onekligen rätt bra med livet här borta ändå.

Hej så länge!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Tiden går fort även om man inte alltid har roligt

 1. Babs skriver:

  Då har du tagit över hans roll lite nu då – kuuul!
  Kram

 2. goldheart skriver:

  Önskar damen en härlig måndag kram

 3. Maria. skriver:

  Kanske en bra möjlighet för dig nu när han är borta då?:)
  Hoppas du får en jättefin dag och sköt om dig! Kramar, Maria.

 4. izabella skriver:

  Hoppas du fått äta din middag i lugn och ro ialla fall.
  Kram på dig

 5. Boel skriver:

  Jobbigt med mycket o gora, men sa sant att det ar battre an o vara uttrakad!

  Jag evt inte om Geoffrey Rush var med i Pirates of the caribbean, har inte sett den, men det ar mycket mojligt.

  Han gjorde ju aven en teaterforestallning i Sydney, angrar nu att jag inte gick och sag den.

  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s