Tänk om livet vore så enkelt…

Var på bio efter jobbet och såg nya animerade storfilmen “Rango”. Johnny Depp gör rösten till huvudkaraktären och i stil med “Shrek” så bjuder denna på lika många skratt för de vuxna som för de små.

Kunde dock inte låta bli att bli lite filosofisk. Animerade filmer har alltid denna härliga sensmoral att det alltid ordnar sig. Om du bara gör det som är uppenbart rätt så slutar det alltid lyckligt. Tänk om livet vore så enkelt ibland. Just idag skulle jag gärna leva i en animerad film. Där jag är en glad och söt liten figur som räddar världen och hittar kärleken till slut. Tänk om det vore så ändå…

11 thoughts on “Tänk om livet vore så enkelt…

  1. Vi får önska att du blir lite sötare än ET-liknande Rango. Undrar om man MÅSTE göra happy-endingfilmer? När jag pluggade att skriva filmmanus var det snudd på “förbjudet” med olyckliga slut. Kommer du ihåg Bambi?

  2. Jag missade Rango, familjen gick på den när de var på sportlov… Men de såg den på svenska, jag hade helst sett den med Johnny Depp, och sen undrar jag om det är Clintan som är “sin egen” röst? Ibland önskar jag oxå att jag levde i en animerad film, att allt ordnade sig bara jag gör det som är moraliskt rätt….

  3. Ibland är det skönt att drömma sig bort/in i en annan värld … Ha det finfint – i den verkliga världen också!/Mormor

  4. Visst är det härligt med den värld som finns i tecknade filmer – slutet gott allting gott! Går det att införa lite mer sådant i vardagen? Kram

  5. Trakigt att du ocksa hade en jobbig dag igar men bra att du kanner dig battre nu! Jag ar itne like surig idag, tror jag fick ur mig mina agressioner udner spinningpasset imorse 😉 Ha en bra dag! Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s