Bilder från helgen

Lite förkyld och ynklig idag. Misstänker att jag kört på lite för hårt med det mesta de senaste veckorna, och nu när man väl slappnar av så hinner förkylningen ikapp. Ska hem och bädda ner mig i soffan ikväll och försöka sova ikapp lite. Men här kommer i alla fall lite bilder från helgen:

Min fina tårta!

Långbord, tacomiddag och en hatt till var och en 🙂

Vodkamelon!

God fruktbål i julmugg och fin rosa krona

Paket! (fick en salsalektion av bästa vännerna här)

Våpet är på gång igen!

Brunch i söndags, lite lagom trötta...

Mmmm, pancakes....

Sen framåt söndagskvällen hade jag en dejt med denna favorit

Väl framme i nya lägenheten så hade min nya roomie ställt dessa fina blommor på mitt sängbord

10 thoughts on “Bilder från helgen

 1. Vilken smaskig tarta!

  Trist att du blivit forkyld 😦 har tyvarr inga dunderkurer o erbjuda forutom att vila!

  Krya pa dig kram

 2. Vad komiskt att vi fyllde år på samma helg!!! jag fyllde år i fredags!!!! Grattis på oss!! Läste med stort intresse ditt inlägg om svenskar utomlands, precis så upplevde jag det också när jag var/är ute och reser. Ha det gött!

 3. Åhhh vad roligt att bli så firad :D. Jadååå än så länge är wienerbrödet kvar… fast eh man vet ju aldrig… hehe… Idag en vilo-dag här också. Fast inte för att jag partajat direkt ;). Stor kram till dig!

 4. Roligt att du delar med dig och att DU hade en fin födelsedag!

  Sv…..Tack…..det återstår att se i kväll, för idag har jag mockat alla boxarna!

  Kramar
  Helen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s