Frågestund!

 Lite trött idag efter att ha försovit mig lite i morse, men jag har mot alla odds tagit mig igenom dagen och ska nu möta upp med J för after work! Vet inte ännu vad helgen bjuder på i övrigt, men jag brukar ju sällan planera så vi tar det som det kommer. På söndag är det final för herrarna i Australian Open, så det blir nog lite picnic och att kolla på matchen på Federation Square (det ska tydligen bli 40 grader varmt, pheeeew). Men det är lite kul med såna sportevenemang när hela stan dras med. Jag är egentligen inget tennis-fan, men jag har allt blivit lite biten under senaste veckan! Kan ju kanske också bero på att jag äntligen lärt mig reglerna 😉

I brist på övrig skrivinspiration så inbjuder jag er alla till en frågestund. Fråga vad ni vill i kommentarsfältet så lovar jag svara efter bästa förmåga!

 
Önskar er alla en riktigt fin helg!

8 thoughts on “Frågestund!

 1. Hej kära :). Åhh men det är ju snarare jag som känner mig GAMMAL… Har ju haft ngn sorts kris sedan förra sommaren..mygod då vart det ILLA. Hehe men efter lite svirande i Båstad så kändes det bedre 😉 … skämt å sido… (ehh eller ngt..) .. Jo jag undrar om du träffat på många grodor å paddor på din tripp OCH undrar också när du fyller år? Kramaaaar

 2. Kul med frågestund! Mina frågor;
  vart ser du dig själv om fem år? Vart vill du vara?
  Är saker enkla och svartvita för dig eller har det mesta moraliska gråzoner?
  En dröm du vill uppfylla men inte gjort än?
  Börjar så 🙂 Kram

 3. Jag tänkte fråga ungefär samma saker som Lisa :). Kommer du hem till Sverige i sommar? Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s