En vanlig dag

Vaknade sent idag efter lang och valbehovlig somn (var aningen stressigt igar med stadskorning och harjande innan vi hittade vandrarhemmet vi hade bokat). Hade en lugn kvall pa vandrarhemmet med film och hemmagjord nachotallrik, var mycket valbehovligt!

Idag har jag varit och fikat med B’s fina bror (B ar min jobbarkompis fran Sydney for er som foljt bloggen), och han har gett mig lite inside tips om vilka stallen som ar trevliga att ga till i Melbourne. Han dansar dock inte salsa, sa jag far helt enkelt reka ett par stallen pa egen hand. Behover verkligen dansa av mig nu, var ju en tva manader sen sist!

Ikvall ska jag och S ga ut och ta oss ett glas vin pa nagot trevligt stalle och fira att vi antligen kommit till Melbourne. Kan helt arligt inte fatta att vi antligen ar har, kanns som det var igar vi akte fran Sydney for en laaaang resa runt OZ. Tiden gar fort… (ja, jag inser att jag later som en gammal tant nar jag sager det!)

Kram till er alla fina, era kommentarer varmer verkligen!

4 thoughts on “En vanlig dag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s