Framme i Melbourne!

Hej pa er!

Efter vecka med svackor i energinivan och halvtaskigt vader ar vi nu framme i soliga Melbourne. Alskar redan den har stan. Stor, men inte for stor, cafeer overallt, massa sprak och nationaliteter i en salig rora = my kind of place!

Intervjun bekraftad till tisdag formiddag. vet fortfarande inte exakt vad for jobb det ar mer an att det ar projektledarbaserat. Far val gora som jag brukar, ga dit med oppet sinne och se hur det gar.

Logiken bakom att jag vill jobba i Melbourne kanske ni ar nyfikna pa forresten? =) Jag var forst sugen pa att komma tillbaka och jobba i Sydney, och trots att det ar en fantastiskt vacker stad (med underbara salsaklubbar) sa kande jag mig ganska fardig med Sydney nar jag val akte darifran. Pratade med min fd chef (hon som jag har intervjun med pa tisdag) och hon delar sin arbetstid mellan Sydney och Melbourne, och har darmed en hel del kontakter pa bada stallena. Jag bad henne halla utkik pa bada fronter om det kom upp nagot, men att jag skulle foredra Melbourne. Och sa ringde hon helt enkelt upp for nagra veckor sedan och fragade om jag var intresserad.

Flyt kanske man ska kalla det. Men jag forsoker att inte bli for exalterad innan jag traffat dem och vet lite mer. Men magkanslan kanns bra an sa lange, och det ar ju det man far kora pa!

Skickar er en stor kram darhemma!

4 thoughts on “Framme i Melbourne!

  1. Tack för kramen 🙂 Härligt med ny stad, stort lycka till på intervjun! Jag har en den 20, på måndag, så vi får hålla tummarna för varandra 🙂 Kram

  2. Jag har bott i Sydney sen Januari 2006 (nastan fem ar, vad tiden gar fort!)

    Jobbar som journalist pa en tidning i North Sydney och bor i Cronulla. Min pojkvan ar Aussie sa det ar mycket darfor jag ar har. (och for att jag alskar Oz :))

    Haller med om att Melbourne ar en harlig stad!

    Hur lange har du tankt stanna i Oz? Har du ett-arsvisum?

    Lycka til med intervjun!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s