En forvirrad dag…

Good morning to you all!

Dromde konstigt hela natten. Rora i huvudet. Glad for intervjun, men forvirrad infor vad som komma skall. Svarade pa L’s email, men angrade mig sa snart jag tryckt pa “send”. Skrev att jag inte vill traffa honom igen, men ar inte sa saker pa att jag verkligen menade det. Sen dromde jag i en enda rora hela natten. Forsoker halla humoret uppe trots forvirring, och lyckas hyfsat an sa lange.

Bilkorningen ar iaf rolig aven om vadret inte ar det basta. Ar nere pa Limestone Coast nu, sydkusten mellan Adelaide och Melbourne, otroligt vacker kustlinje! Kanner mig snart mattad pa alla intryck dock, efter 4 manadar pa konstant resande fot flyter alla intryck mest ihop mot slutet. Men det ar en fantastisk upplevelse och jag ar sa tacksam for att jag later mig sjalv folja mitt hjarta!

Nog dravlat har, vi hores snart mina vanner!

4 thoughts on “En forvirrad dag…

  1. Det är svårt det där, att förlåta och gå vidare. Jag har sagt till människor som sårat mig att det är okej när de bett om förlåtelse. Mest på grund av att jag tycker att när man ber om förlåtelse har man kommit till insikt och det kräver också mod att våga säga förlåt. MEN ska jag vara helt ärlig så har jag aldrig förlåtit. Inte helt och fullt utan det har funnits där som en tagg i hjärtat, hela tiden. Om du ångrade det du skrev är det inte värre än att du skriver ett nytt mejl :). Men jag förstår din förvirring. Det är svårt med kärleken. Och klumpiga sätt att göra slut slår liksom allt. I know all about it ;). Kram på dig fina du!

  2. ja du, åter igen känner jag igen känslan. Det är så knäppt det där när man reser runt en längre tid för det är som om man lever i någon slags bubbla som inte riktigt är verkligheten. menlever liksom i en parallelvärld, bredvid alla andra. Samtidigt som det är en jäkla förmån att få vistas där så längtar man liksom till verkligheten för att verkligen känna att man finns. Men du ska se att saker lättar lite när du får blicka ut över havet och du inser att på andra sidan det havet ligger sydpolen…..vilket är en jäkligt mäktig känsla för oss nordbor. tänk inte för mycket “live in the moment” för livet har en väldigt märklig tendens att lösa sig!!! kram på dig!

  3. 😦 Vi verkar ha lite samma sinnesstämmning idag. Har drömt rörigt och har ångest över något jag inte vet vad det är… Och du, man kan alltid skicka ett mail till. Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s