Mot Melbourne!

Har hander det grejer! =)

Kom precis hem efter en 2-dagars tur pa Kangaroo Island, dar vi har paddlat kajak, sett sota koalor och kangrur, druckit vin, akt sandboard (tank er en snowboard pa sand) och mycket annat. Otroligt vackert stalle med ett valdigt rikt djurliv.

Imorgon bitti ska vi hamta en husbil jag och S har hyrt for en vecka som ska ta oss till Melbourne via Great Ocean Road. Ska bli grymt kul att fa kora bil igen!

Och dessutom har jag fatt intervju bekraftad for 21 december i Melbourne. Kanns som att allt rullar pa ganska bra just nu, aven om det ar rorigt i skallen. Fick ett irriterande mail av L dar han forsoker be om ursakt. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Rorigt var ordet, men jag kor mitt race och ser vart jag hamnar helt enkelt!

Far se nar jag hinner blogga nasta gang. Karlek till er gott folk!

8 thoughts on “Mot Melbourne!

 1. Hej kära du å TACK för dina rader hos mig!!! Vad roligt att det rullar på hos dig :). Hurra verkligen!! Man skall insupa det goda av livet, hehe nytt ordspråk för dagen ;). Själv så lullar det på… gääääsp typ… phu! Stor kram till dig å lycka till på färden :).

 2. hej söta du du är för UNDERBAR

  jag SAKNAR dig och jag längtar tills dess att du är fast vid ett skrivbord igen he he så du kan börja blogga för mig och alla andra som vill läsa om dig!

  så det är alltså Melbourne som gäller för dig? jag måste uppdatera mig!

  L borde skämmas men jag tycker liiiite liiite synd om honom i alla fall, du tyckte ju rätt mycket om honom och TÄNK om han nu skärpt till sig…

  jag tänker på dig kram angela

  ps tack du gulliga för det fina du skrev om min nya webbsida!

 3. Hej vännen ! Låter som en helt underbar 2 dagars tur på en fin ö 🙂 Va roligt att Du har fått intervjun, hoppas att det går bra och att din vän slutar vara sur över att du fick intervjun. Hon bör vara glad för din skull och stötta dig. Hur som helst så håller jag tummarna för din skull ! Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s