Felsokning professional

Suck!

Trott, sliten och nere idag. Var pa en jattekul surflektion i morse och lyckades sta upp pa  surfboarden flera ganger. Allt var ok. Gick sen tillbaka till vandrarhemmet och kraschade efter en lang varm dusch. Borde ju ha “the time of my life”, sa varfor ar jag da helt slut och nerkord? Fattar ingenting. For att anvanda “Pipans” favorit-term sa kanske det ar dags for en felsokning professional. Har kant att en energidal har varit pa gang ett tag, men anda forvanas man av kraften nar den slar over en. Lite som vagorna i morse pa surfingen. Konstigt det dar med att leva eller vad sager ni…

Imorgon blir det surflektion igen och sen vidare norrut. Uppdatering kommer om nagra dagar!

8 thoughts on “Felsokning professional

 1. Fina ord i förra……….Var rädd om dig på brädorna! Det går ett programm här hemma på eftermiddagarna “Livvakterna på Bondi beach” intressant och ibland väldigt spännande! Men det verkar vara farligt det där med att surfa! Cheer up! Det kanske är en viss längtans efter någon som satt in! Kramar Helen

 2. Jag känner igen det där, jag tror att jag ska vara på topp, för att jag borde det, borde må bra, borde ha the time of my life.. och så blir det inte så. Jag blir så lätt besviken då. Måste öva mig i att acceptera och att livet är så. Maila om du känner för det vännen. Kram

 3. Skickar över en styrkekram å kommer du ngn gång förbi lovar jag bjuda på nachos å dippor :). Kramar!

 4. Hej sötis!

  Tråkigt att känna sig så sliten…

  Är det kanske inte så att du känner att det egentligen inte din “restid” just nu och att du saknar att vara någon annanstans?

  hoppas du mår mycket mycket bättre snart!

  stor KRAM

 5. Ja det är märkligt hur det känns ibland. Humöret/måendet spelar en ett spratt hela tiden. Det kanske är någon undermedveten oro eller rastlöshet. Ibland känner jag mig jätteorolig men kan inte sätta fingret på vad det är. Tror du kanske behöver lite hångel med L 😉 Kram!

 6. Även om man har ett superhärligt liv som du har, så måste man ta sina dagar och bara VILA UPP SIG. Gör du det idag, så har du säkert nya krafter i morgon. Surfa lite för mig oxå.

  kram, Jessie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s