Brisbane igen

Då var pappa på väg hem till Sverige och här sitter jag och  njuter av lugnet, samtidigt som jag saknar honom. Två veckor går fort, och det blir ju rätt intensivt när man inte ses på 7 månader att sen umgås dygnet runt i 14 dagar. Men det har faktiskt gått kanon, och han har fått träffa nästan alla mina vänner inklusive L. Vi har vandrat, simmat, paddlat, seglat och dessutom hunnit äta och dricka gott. Jag kanske borde byta bana och bli reseledare istället för det är inte helt lätt att sy ihop ett program som funkar och flyter bra. =)

Seglingen i söndags var superkul och vi såg både valar och delifiner från båten. Tyvärr var jag lite för långsam med kameran, så det finns inga bilder på varken delfinerna eller valarna, men det var rätt coolt att se en stor val hoppa och leka bara en 500 m från vår båt!

Men nu har jag bara mig själv att oroa mig för ett tag i alla fall, och det känns rätt skönt det också! Idag har vi en välbehövlig slappardag i Sydney jag och S. Tyska killen M som vi ska resa vidare med norröver imorgon är också här, och vi ska försöka göra en ungefärlig plan med vilka stopp vi ska göra upp till Cairns. Vi har dock knappt någon tidsplan alls, så vi får se hur det går. Men vi är alla tre rätt så avslappnade människor, så förhoppningsvis ska det gå rätt friktionsfritt. Hela sista veckan med pappa och S har gått kanon, och jag hoppas detta ljuvliga lugn håller i sig nu i resesällskapet!

Jag lägger upp lite bilder strax mina vänner, ha det så gott så länge!

Det här inlägget postades i Allmänt, Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s