Brisbane igen

Då var pappa på väg hem till Sverige och här sitter jag och  njuter av lugnet, samtidigt som jag saknar honom. Två veckor går fort, och det blir ju rätt intensivt när man inte ses på 7 månader att sen umgås dygnet runt i 14 dagar. Men det har faktiskt gått kanon, och han har fått träffa nästan alla mina vänner inklusive L. Vi har vandrat, simmat, paddlat, seglat och dessutom hunnit äta och dricka gott. Jag kanske borde byta bana och bli reseledare istället för det är inte helt lätt att sy ihop ett program som funkar och flyter bra. =)

Seglingen i söndags var superkul och vi såg både valar och delifiner från båten. Tyvärr var jag lite för långsam med kameran, så det finns inga bilder på varken delfinerna eller valarna, men det var rätt coolt att se en stor val hoppa och leka bara en 500 m från vår båt!

Men nu har jag bara mig själv att oroa mig för ett tag i alla fall, och det känns rätt skönt det också! Idag har vi en välbehövlig slappardag i Sydney jag och S. Tyska killen M som vi ska resa vidare med norröver imorgon är också här, och vi ska försöka göra en ungefärlig plan med vilka stopp vi ska göra upp till Cairns. Vi har dock knappt någon tidsplan alls, så vi får se hur det går. Men vi är alla tre rätt så avslappnade människor, så förhoppningsvis ska det gå rätt friktionsfritt. Hela sista veckan med pappa och S har gått kanon, och jag hoppas detta ljuvliga lugn håller i sig nu i resesällskapet!

Jag lägger upp lite bilder strax mina vänner, ha det så gott så länge!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s