Bilder

Jag och S laddade för surfing i Yamba

På promenad i fina Caloundra

I am sailing...

Det är rätt kul att segla, vi vann dessutom racet!

En söt liten ödla som kikade upp vid strandkanten i Brisbane

Jag och pappa vid floden som rinner genom hela Brisbane

Botanic Gardens i Brisbane

Och så lite bilder från innan pappa kom…

Vid utkiksplatsen i Byron Bay

Jag och tyska chauffören M vid Port Stephens

Det blåste lite i Coffs Harbour

Relax i Bellingen efter lång vandring i Dorriga Rain Forest

Mitt första försök med surfing i Yamba

Festlig konst i Brisbane (jag till höger)

Det är lite kyligt ibland när man campar...

Det var allt för idag, ha det gott mina vänner!

11 thoughts on “Bilder

  1. Härliga bilder! Min väninna har kommit hem nyligen efter att ha bott i Bankok, rest lite överallt som Vietnam mfl länder och jobbat och bott en hel del I Australien och så fick hon med sig en man hem, en australienare 🙂 Så nu bor de här i Malmö. Kram Nina

  2. Säger bara wonderful! Tror du jag orkar göra samma resa som du när barnen är stora? Om typ 20 år? Jag måste genast försöka komma i form! Du är jättelik en kompis till min kusin. Jag har länge funderat på vem du påminner mig om. Du ser ut som Lottas lillasyster :). Kram på dig! Ha det gott.

  3. Åh vad roligt att du lagt upp fler bilder :). Ja du, jag har bytt -iaf för ett tag- underbart att lägga in text, bilder å kommentarer UTAN ngt som helst problem :). Men jag har en lista med de jag besöker ofta så, så fort du skrivit ngt så ser jag det å surfar in här, ta daaa :). Det är bedre med handen men fortf ont. Tack för hälsningen Grodorna hejar tillbaka så gott!!! Stor kram å kika gärna in igen… http://syltgrisen.blogspot.com

  4. Hejsan Emmy!

    Roligt att se bilder från Australien och speciellt då Brisbane då min sons pappa bor där. Verkar väldigt vackert. Kramar, Maria.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s