Bilder

Jag och S laddade för surfing i Yamba

På promenad i fina Caloundra

I am sailing...

Det är rätt kul att segla, vi vann dessutom racet!

En söt liten ödla som kikade upp vid strandkanten i Brisbane

Jag och pappa vid floden som rinner genom hela Brisbane

Botanic Gardens i Brisbane

Och så lite bilder från innan pappa kom…

Vid utkiksplatsen i Byron Bay

Jag och tyska chauffören M vid Port Stephens

Det blåste lite i Coffs Harbour

Relax i Bellingen efter lång vandring i Dorriga Rain Forest

Mitt första försök med surfing i Yamba

Festlig konst i Brisbane (jag till höger)

Det är lite kyligt ibland när man campar...

Det var allt för idag, ha det gott mina vänner!

Det här inlägget postades i Resor. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Bilder

 1. skrakelmania skriver:

  Underbara bilder………Fy tusan!!!! Jag vill också vara där!!

 2. Tootsie skriver:

  Underbart var ordet………Sköt om dig! Kramar Helen

 3. Nina skriver:

  Härliga bilder! Min väninna har kommit hem nyligen efter att ha bott i Bankok, rest lite överallt som Vietnam mfl länder och jobbat och bott en hel del I Australien och så fick hon med sig en man hem, en australienare 🙂 Så nu bor de här i Malmö. Kram Nina

 4. dendansandemamman skriver:

  Säger bara wonderful! Tror du jag orkar göra samma resa som du när barnen är stora? Om typ 20 år? Jag måste genast försöka komma i form! Du är jättelik en kompis till min kusin. Jag har länge funderat på vem du påminner mig om. Du ser ut som Lottas lillasyster :). Kram på dig! Ha det gott.

 5. Syltgrisen skriver:

  Åh vad roligt att du lagt upp fler bilder :). Ja du, jag har bytt -iaf för ett tag- underbart att lägga in text, bilder å kommentarer UTAN ngt som helst problem :). Men jag har en lista med de jag besöker ofta så, så fort du skrivit ngt så ser jag det å surfar in här, ta daaa :). Det är bedre med handen men fortf ont. Tack för hälsningen Grodorna hejar tillbaka så gott!!! Stor kram å kika gärna in igen… http://syltgrisen.blogspot.com

 6. Maria. skriver:

  Hejsan Emmy!

  Roligt att se bilder från Australien och speciellt då Brisbane då min sons pappa bor där. Verkar väldigt vackert. Kramar, Maria.

 7. habibijessie skriver:

  Underbara bilder gumman!

  kram, Jessie

 8. finafrun skriver:

  Härliga bilder! Ha det så bra 🙂

 9. smurfan skriver:

  Måste kännas fint att ha besök av pappa 🙂
  Hoppas allt är bra med dig! Kram /M

 10. hannalisa skriver:

  Jag har seglat och surfat alldeles för lite i min dag! Måste bli ändring. Kram

 11. trollslndan skriver:

  Härliga bilder, som vanligt/ kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s