Turistande med pappa

Hej bloggen!

Stort tack fina lasare for era kommentarer,  jag blir alltid lika glad nar jag kikar in och ser vad ni skrivit! Tur att jag fick upp bilderna till slut ocksa sa ni fick se hur jag haft det.

Senaste tva dagarna har jag och pappa strosat runt nastan hela Sydney, varit pa Taronga Zoo, varit ute och atit med kompisarna och ikvall ska pappa slutligen fa traffa L. Ni kan val halla tummarna for att det ska ga bra, men det tror jag nog att det gor! =)

Imorgon ska vi till Blue Mountains for vandring och en overnattning, sen bar det av tillbaka till Sydney igen innan vi flyger upp langs kusten. Kanske hinner ta pappa till min favorit salsa klubb pa sondag kvall har i Sydney om vi har nagon ork kvar efter allt vandrande. Har saknat salsan massor trots att det bara var 2 veckor sen sist! Nu ska jag forsoka hitta en billig hyrbil till oss.

Over and out!

8 thoughts on “Turistande med pappa

 1. Så underbart att få umgås med pappsen! I kväll charmar L ihjäl honom 😉 Han kanske friar genom att fråga din pappa först! Jag har hört talas om att det kan gå till så, hi hi. Min man friade inte överhuvudtaget ska jag tillägga. Jag har klippt av mig håret! Du måste gå in och kika 😉 Kram Emmy!

 2. Hoppas allt går bra. Jag kniper med tårna att allt går bra. Du är så pass smidig så det löser sig. Hälsa så gott. Kraaammm

 3. Hej SÖTA SÖTA du!

  Ursäkta att jag varit dålig på att höra av mig, jag jobbar för fullt med företaget och dagarna bara rinner i väg.

  Underbart ni verkar ha det, vad roligt att få se lite bilder på vackra Australien. Och tänk jag drömde om dig i Byron Bay en natt för lite sen, om dig, din kompis och han killen, tysken, i min dröm var han gay och dessutom jättejobbig, typ som han ni inte orkade resa med för att han bara pratade om sig själv!

  Ja jösses, vad man kan hitta på i sina drömmar! Härligt för dig att träffa både pappsen och L!!!

  Hoppas ni får en hälrig helg!

  stor KRAM och ta hand om dig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s