Reflektion och poesi

Kara lasare, jag tankte passa pa att be om ursakt for att bloggen har blivit lite hafsig senaste veckan, men pa resande fot har man tyvarr bara sadar en 30 minuter pa sig att kolla internet och skriva inlagg. Ungefar varannan dag. Suck!

Jag funderar seriost pa att kopa en liten laptop, blir tokig nar jag inte kan skriva. Block och penna funkar, men jag foredrar att skriva direkt pa datorn. Kanns som att orden ar lattare att hitta da.

Vaknade nyss hemma hos L av en puss innan han kilade till jobbet. Var underbart att traffa honom igar. Vi ska ses ikvall en svang innan pappa kommer ocksa. Langtar redan, men under tiden ligger jag kvar i sangen och sniffar pa L’s kudde. Samlar hans doft i sinnet for att plocka fram nar jag saknar honom for mycket. De har 10 dagarna ifran varandra gick ratt fort, mest for att vi bada var ganska upptagna. Men nu vete sjutton nar vi hinner ses igen. Knut i magen. Vet att det ordnar sig men jag saknar redan sa det gor ont.

Ett liv pa resande fot ar sannerligen fantastiskt. Men likaval komplicerat. Man inser snabbt att det enda som egentligen spelar roll ar att man hinner med sig sjalv. Att man inte springer ifran sina tankar och kanslor. Att man ror sig framat med balans och eftertanke. Jag funderar sakerligen alltfor mycket pa det mesta. Men de senaste aren sa kanner jag mig i alla fall balanserad ibland. Aven om man vissa dagar bara vill skrika at sig sjalv att sluta rora pa sig, sla sig ner och vaxa upp. Men magkanslan och nyfikenheten tar mig alltid vidare. Mot nya mal, manniskor och insikter. Det ar val bara att inse att det ar san jag ar. Inte vart att kampa emot. Battre att simma med och gilla laget.

The Journey

I travel not to challenge
But to understand
To see the patterns of my life
In harmony with others

The understanding of it all
It grows on you
Feed your thoughts with inspiration
Keep you wondering what could have been
And what is to come

I am not restless
Just simply in motion

Det här inlägget postades i In English, Tankar och känslor. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Reflektion och poesi

 1. Fina Frun skriver:

  strunta i ”måsten” och följ hjärtat 🙂

 2. trollslndan skriver:

  Hurra, nu fungerar det att kommentera igen;). ”Just simply in motion”, så rätt, så sant. Ha det så bra, fortsätt njut/ Kram

 3. Köpenhamns morsan skriver:

  verkar som det funkar att kommentera nu? ja men precis fölg hjärtat! du kan väl skriva ett inlägg om hur du hamnade där? skulle vara kul att veta! ha en bra dag!

 4. Kolla, jag kan logga in igen! Bekymra dig inte, bloggen i sig själv har varit alldeles väldigt dålig de sista dagarna. Såg bilderna i förra inlägget – Byron Bay är så himla vackert att man får ont i magen!

 5. hannalisa skriver:

  Ja, att resa är verkligen den enklaste OCH svåraste av världar. Jag kommer oftast till jobbiga insikter och har FÖR mycket tid att fundera när jag reser, men det brukar bli bra i slutändan. Och varför skulle man då vilja ”slå sig ned”? Och vad innebär det ens? Kram!

 6. syltgrisen skriver:

  hej kära du!
  Hm.. jag kommer nog smyga in här å skriva en hel del också Men tröttnade så himlans mkt på service mm under lååång period. Sjävklart läser jag dig ändå :). Du får gärna lägga upp nya adressen också så du hittar mig :). Kramar!!

 7. Tootsie skriver:

  Vackra och meningsfulla ord! Ha en härlig kväll med papsen! Kram

 8. Nina skriver:

  Vilka fantastiska bilder du har lagt upp! Kram!!

 9. skrakelmania skriver:

  ……in motion…… vilket bra uttryck!!!*L*

 10. habibijessie skriver:

  Jag lever mycket genom din blogg! 🙂 Först – jättefin dikt. Och helt fantastiska bilder. Jag är så avundsjuk. Och jag önskar att du har det superkul men det är ju inget snack om att du har. 🙂 Kär är du oxå, härligt!

  Ta hand om dig nu och hälsa pappa! Och ja, skaffa en liten laptop tycker jag. 😉

  kram, Jessie

 11. dendansandemamman skriver:

  Vilken vacker dikt! Å så härligt med dig och L. Vad tycker pappsen om honom då 😉 kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s