Morgonstund…

Vaken tidigt trots att jag ar ledig idag. Mycket konstigt det dar, for jag ar helt slut efter gardagen. Forst en lang dag pa jobbet, stada upp skrivbordet och mappsystemet eftersom de fortfarande inte har nan ersattare jag kan lamna over till,  sa man far ju lamna det nagorlunda logiskt sorterat. Lang lunch med fina B, och jag insag hur mycket jag kommer verkligen att sakna henne!

Dagen pa jobbet bara forsvann iaf och helt plotsligt var det dags att ga vidare pa after work. Var drygt 10 pers som kom for att avtacka mig, vilket var himla trevligt och det blev bade ett och tva glas vin. De flesta begav sig hemat hyfsat tidigt eftersom det ar jobb for dem idag, men jag och tva tjejer till stack till salsaklubben. L kom och motte upp och vi dansade till runt 1 pa morgonen. Underbart men lite konstigt att lamna det hela. Har ju varit dar och dansat minst varannan vecka sen jag kom till Sydney.

Idag ska jag in pa jobbet en kort svang och saga hejda till lite folk som inte var dar igar samt ata lunch pa lyxig japansk restaurang med mina tva chefer. Jag har verkligen trivts sa bra med dem bada tva, och hoppas att de kan hjalpa mig fixa ett jobbvisum nu! Ser inte direkt att jag vill stanna har borta resten av livet, men nat ar till skulle ju inte vara helt fel.

Pa fredag bar de sen av norrut mot Byron Bay, eventuellt med nagra stopp pa vagen. Vi blir 4 st i bilen, jag och S, tyska killen som kor och en tysk tjej som han kanner. Ska faktiskt bli kul att lara kanna lite nytt folk och komma tillbaka i resetanket igen. Lite knepigt att forklara men det jag alskar med resandet ar just det dar enkla, allt man ager i en ryggsack och ens storsta oro ar “vad ska vi ata till middag” eller vilken stad ska vi aka till harnast”. Resehormonerna har lugnat sig lite, men far se hur det gar nar jag maste saga hejda till L imorron.

Jag har dock bokat mitt flyg tillbaka till Sydney och kommer hit igen 13 september, och sen kommer pappa dagen efter. Sen blir det 2 veckor med honom delvis i Sydney och delvis runt Brisbane. Sen aker pappa hem och jag fortsatter med S upp langs kusten. Ska blir sa kul att fa besok hemifran Sverige! Ingen mer som kanner sig manad att halsa pa? 😉

Nu ska jag ta mig en kaffe och fundera pa lite praktiska detaljer infor resan. Vill ocksa passa pa att saga att jag kommer ha ganska begransad tillgang till internet nu framover, men jag ska forsoka uppdatera bloggen sa ofta jag kommer at. Kan ocksa handa att jag inte hinner lasa er andra lika mycket, men jag ska verkligen forsoka att folja er sa gott jag kan!

Stor kram till er alla fina!

14 thoughts on “Morgonstund…

 1. Kul att du kommer tillbaka till Sidney ganska snart om än bara för en liten sväng. Då kan ju pappsen din få träffa L också ;). Jag gillar också det där resetänket. Det är längesedan jag reste på det sättet (2000, 2001) men det sitter kvar i hjärtat. När vilddjuren är i övre tonåren tar jag tjänstledigt och drar tre månader med J. Om sisådär en femton år alltså…eller mer eftersom vi vill ha fler barn. Den som väntar på något gott…:) Jag är ju beroende av din blogg så tänk nu på min abstinens 🙂 Kram!

 2. Hade jag obegränsat med semester och lite bättre finanser skulle jag inte tveka en sekund! Älskade Sydney när jag var där, vackrast av allt var La Perouse (har jag för mig att det hette). Måste tillbaka och åka runt innan jag blir för gammal och stel.

  Kram/V

 3. Jag skulle gärna komma, men inte just nu……………Sköt nu om dig och var rädd om dig out there in the big big world! Vi hörs när vi hörs! Kramar Helen

 4. Godmorgon eller godmiddag snarare! Hoppas du haft en superduper lunch med dina schyssta chefer – jag håller tummarna att de fixar ett härligt workingVisa till dig!

  Gällande enkäterna – jag röstar på att du reser dit hjärtat leder dig!

  Precis som Dansande Mamman får jag absitinens om jag inte läser din blogg – men jag har stor förståelse för att du inte fixar att blogga när du är i väg. vi kan va kompisar ändå 😉

  Jag kommer till Australien, min mammas bästa kompis/barndomsvän bor där sen många år – men vi lär vänta tills barnen är ett par år äldre, kanske tidigast om tre år.

  Vågar jag hoppas på framtid för dig och L så jag kan besöka dig i Australien om tre år? 🙂

  Ha en helt FANTASTISK resa nu gumman, och ta hand om dig!

  Love you kram Angela

 5. Låter som en underbar afterwork med jobbvänner 🙂 Tråkigt att du får säga hej då till L, men hoppas att Ni får ses och spendera tid tillsammans när du é tillbaka om några veckor ! Ha så kul när du reser ! Kram

 6. Härligt, hoppas ni får skoj. Känner igen det där med friheten att bara leva i sin ryggsäck. Allt blir så enkelt och…ja fritt på något sätt./ Kram

 7. Jo men du, jag skulle åka till Kastrup nu direkt och ta flyget om jag kunde! 🙂 Men men, det kan jag inte just nu så jag får drömma mig bort genom din blogg i stället så länge. Hoppas det går bra med tillståndet och att ni får jäkligt kul på resan nu!

  kram, Jessie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s