I väntans tider

Helt slut efter en kul men busy helg. Festlig reunion och after work med A och S i fredags. Flickorna ville sen fortsätta vidare på fler drinkar men jag åkte hem och kramade på L istället. Kände mig lite gammal och tråkig, men ibland får man faktiskt prioritera lite.

I lördags var jag och S och fikade med en kille som erbjudit oss att samåka upp till Byron Bay, men vi insåg snabbt att vi aldrig skulle orka med allt hans tjat om sig själv under en så lång bilresa. Därför tackade vi artigt nej till skjuts och gick och satte oss i soliga Darling Harbour för att fundera ut andra alternativ att ta oss upp till Byron. Då kom S på att hon hört genom vårt gamla hostel att det var en tysk kille som snart skulle åka norrut och letade resesällskap. Vi fick fram hans nummer och efter ett kort snack på telefon insåg vi att han verkade rätt normal.

Resten av lördagen blev rätt lugn, vi bjöd hem lite folk till oss och drack vin och snackade. Billig och rolig kväll hemma. =)

Igår hade jag och L en mycket aktiv dag med en lång joggingtur på morgonen, en lång härlig brunch på vårt favoritcafé (L pluggade duktigt medans jag pillade med min nya passion soduko). Vi hann även med ett par timmars klättring, och jag blev faktiskt imponerad av mig själv när vi körde klätterväggar som jag för några veckor sedan trodde var helt omöjliga att komma uppför. Musklerna lär sig snabbt! Synd bara att det är ett tag till nästa gång jag kan klättra nu. Vi hade även tänkt sticka en snabb sväng till salsaklubben igår, men då hade nog mina muskler lagt av totalt, så vi hade en lugn kväll med film och thaimat istället.

S var även och träffade tysken, och han verkade lika trevlig in person som på telefon, så de bestämde att vi ska resa ihop upp till Byron vilket blir både billigt och kul. Alltid skönt med lite nya ansikten för att inte slita alltför mycket på existerande resesällskap!

Nu är det dags att ta sig igenom näst sista dagen på jobbet, wohoo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s