Funderingar kring det där med tid

Jobbet går i ett och telefonen ringer som attan. Hur många dumma frågor kan folk egentligen komma på? Samtidigt som jag måste fixa när och hur vi ska ta oss från Sydney och norrut nästa vecka (S har inget internet på jobbet, därmed faller detta på mitt bord), klämma in fika/drinkar med mina Sydneyvänner, hinna umgås ordentligt med L och få ordning på packning etc innan det är dags att åka. Plus gärna en skopa ensamtid mitt i allt det där.

Jag har vetat rätt länge att jag vi skulle åka vidare runt slutet av augusti, och nu när man står här så känner man sig ändå rätt stressad. Fast man har hyfsad koll på det mesta. I mitt fall just nu handlar det nog mest om förnekelse. Vill inte lämna alla fina människor jag träffat här. Vet inte om jag kan komma tillbaka och jobba här, men jag hoppas verkligen det. Det ska bli så kul att åka, men det är alltid samma röriga känsla. Vad man vill, vart man är på väg och hur det kommer att bli. Total avsaknad av stabilitet men istället massa spänning och förväntan. Känslomässig cocktail skulle man kunna säga!

Ikväll ska jag i alla fall till Star City Casino och förhoppningsvis vinna en liten slant till resekassan. Inte för att jag brukar ha någon vidare tur i spel, men det är ändå kul att spela för en liten slant! Och tydligen så ska det finnas en cool bar där med fin utsikt över Darling Harbour, och det är ju inte helt illa det heller.

Hoppas ni får en fin torsdag!

3 thoughts on “Funderingar kring det där med tid

  1. Å, rena drömmen! Jag hoppas att jag orkar ge mig ut på en riktig resa igen när barnen blivit typ vuxna. Det ska väl gå. Bara jag inte blivit så bekväm då. Nu ska jag skriva till dig på Fejjan! Kram!

  2. Känslomässig cocktail vet jag allt om 🙂 Och det ÄR verkligen konstigt det här med tid. Jag undrar om vi nånsin kommer förstå oss på det. kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s