Skicka vidare!

Kom att tänka på en film jag såg för länge sen (minns knappt ens vilka skådisar som var med), där budskapet i filmen var så solklart enkelt men samtidigt så svårt. Om du skickar vidare dina positiva tankar till andra så mår vi alla lite bättre. Alla tror vi på olika saker, Gud (i alla möjliga former och med alla möjliga namn), andar, änglar osv.

Jag tror på positiv energi. Jag tror att om man behandlar andra som man själv vill bli bemött så skickar man rätt energi vidare. Man kan alltid hamna i svåra situationer som man själv inte riktigt kan styra över. Tragiska händelser som slår ner som blixten och river upp de lugnaste vatten.

Men i det stora hela så kan vi påverka miljön vi lever i. Om du skickar vidare ett par positiva tankar varje dag så blir kretsloppet omkring dig så mycket bättre. Le mot kassörskan i mataffären. Försök vara tacksam för de små sakerna i livet som är bra även om allt annat raserar omkring dig. Den energi du skickar vidare kommer alltid tillbaka. Så låt den negativa energin rinna undan och skicka vidare det som är bra istället.  Lättare sagt än gjort, men värt att jobba på. Jag jobbar på det nästan varje dag, hänger ni på?

Kärlek till er allihopa!

7 thoughts on “Skicka vidare!

  1. Jag hänger med 🙂 och brukar försöka tänka på det viset. När jag inte har någon energi (som just nu) vill jag helst vara ensam. Men blogga är ju alltid bra :). Kram och ha det gott.

  2. Efter det lever jag både i tanke och handling och man mår bättre. Men det måste alltid vara hjärtligt menat!

    Ha en fin dag! KRamar Helen

  3. Heja heja heja :D. (En positiv hejar-ramsa :).. Alltid gott att le åt ngn som inte ler å som sedan ler tillbaka, bara det är en bra start :). kramar!

  4. Var det inte den som hette “skicka vidare”. Jo det är sant positiv energi ger mer positiv energi. Bara att få ett leende av någon som går förbi en en vanlig dag ute på promenaden kan göra att man helt plötsligt känner sig mycket gladare/ Kram

  5. Håller med om att det é viktigt att spridda positiva känslor 🙂 Förstår att du både ser framemot och é nervös inför nästa vecka. Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s