Friday!

Fredag den 13 dessutom. Vägrar dock tro att denna vecka kan bli mycket tyngre än den redan varit, så jag hoppas på en fin fredag och en lugn och skön helg.

Ikväll väntar after work drinks med flickorna, sen ska jag iväg och möta upp med L som är ute på ’birthday drinks’ och firar en polare. Imorgon ska jag försöka få tummen ur och åka till fina Manly som jag så länge funderat på, men inte kommit till skott med. Sen kanske en sväng till Star City Casino  imorgon kväll och prova spellyckan? Jag brukar ha hyfsad tur i spel, men det är så lätt att spela bort mer än man tänkt (jag har varit i Las Vegas ett par gånger med speltokiga kompisar, så jag har sett hur det kan gå till). Men lite grand är ju kul att spela!

På söndag blir det klättring med L igen, musklerna är fortfarande lite stela från förra veckan, men de har förhoppningsvis mjuknat upp tills dess. Klättringen är så kul och en riktig utmaning för en envis liten en som jag! Kanske blir en sväng på bio på söndag, jag vill gärna se Inception med Di Caprio men har inte riktigt hunnit med det än.

Hoppas ni får en riktigt härlig helg!

8 thoughts on “Friday!

 1. Hoppas att du får en fin fredag!
  Inception är rätt så bra. Jag o Mats var o se den…lite svårförståelig såklart, men helt bra! Kram Paula

  Du hittar mej numera på:
  hht://bondefruns.blogspot.com

 2. Låter som en underbar helg med fina planer, hoppas det blev så bra som det låter ! Va roligt att klättra, hoppas att det går bra. Inception é en sjukt bra film, hoppas Ni kommer iväg och får se den ! Kram

 3. Tack för att du tänker på mig. Just nu är det kaos (igen) orkar inte med mig själv snart. Ta hand om dig och du, jag hoppas du haft en jättefin helg.

  Kram /Marie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s