Fram med partystassen!

Dags för mig att svida om till partyklänning och bege mig på firmafest hela kvällen lång. Vi ska till en fin restaurang i Rose Bay i Sydney, vilket ligger otroligt vackert, precis vid vattnet. Har lånat en fin paljettklänning av en kompis, eftersom cocktailklänningar inte direkt är det första man packar i ryggsäcken på en jorden-runt-resa =) Alla på jobbet är förväntansfulla på kvällen, så jag tror det kommer att bli riktigt kul. Om inte annat så är det ju i alla fall gratis mat och dryck!

Imorgon ska jag ta det lugnt och sova ikapp. Kanske en fika eller lunch med någon av tjejerna om andan faller på. Och på söndag blir det flytt till nya lägenheten, det ska bli skönt att få packa upp väskan igen.

Skål på er god vänner och hoppas ni får en härlig helg!

8 thoughts on “Fram med partystassen!

  1. Grattis till nya boendet och så spännande om du får möjlighet att skriva under din fortsatta resa!! Ha en härlig fredag och en rolig kväll! Kram Helen

  2. Hej kära! Partajaaaaaaa å ta en coctail för mig också :D. Själv slog jag klackarna i taket -igen- hehe… igår.. fast kom redan 2.30 hehe 😉 … Detaljer på mail! Stor kram från mig till dig :).

  3. Åh ha så roligt!! Känner igen mig mkt i dejtingspelet, jag tror många kör på det rent naturligt. Dock är det många gånger jag bara kör på. Med devisen “ska det bli nåt får jag fan fixa det själv!” (gäller allt från skolarbete till kyss till en till dejt till…) Kram

  4. Hoppas nu kvällen blir supertrevlig! Jag läste dina inlägg nu om dejting och blir alldeles matt. Jag hade nog aldrig klarat det där. Jag är mer typen som ringer och säger vad jag vill och hoppar i säng ganska snart. Inte så trevligt kanske, men jag har svårt för det där att man ska spela ett slags spel. Men samtidigt så verkar det trevligt också såklart och jag har inte dejtat på tio år, så kanske skulle jag agerat annorlunda. Ha nu en jättefin kväll! Kramar, Maria.

  5. Hoppas att du hade en trevlig kväll med de på jobbet ! 🙂 Roligt med ny lägenhet, hoppas att du kommer trivas och det känns bra att packa upp väskan 🙂 Kram

  6. Var är du någonstans? 🙂 Jag som alltid läser dig på morgonen, då har du skrivit när det är natt här. Hoppas du inte gått och blivit sjuk. Kram på dig och ha det bra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s