Livet flyter vidare

Mycket bättre idag. Var och kikade på ett par olika lägenheter igår, och hittade ett stort, fint rum som både jag och S gillade. Ska dela rum med henne nu tills vi lämnar Sydney om en dryg månad, och det blir rätt billigt för oss båda. Dessutom ligger lägenheten centralt och ungefär 2 minuters promenad från mitt favorit salsaställe! Skönt att ha det fixat, ska bara träffa lägenhetsägaren idag och betala deposit, sen är det klart för inflytt på söndag. Check!

Gårdagen bjöd på rätt mycket flängande. Först hemsk dag på jobbet med rätt mycket tandagnisslan. Sen iväg och kolla på ett antal lägenheter. Sen hem till gamla lägenheten för att hämta upp mina väskor. Men kvällen vände snabbt till det bättre när underbara L var snäll och skjutsade mig och sen bjöd på middag och kramar. Har jag sagt innan att han är fin? 😉

Idag har jag inte gjort alltför många knop här på jobbet, men försöker fila på en eventuell framtid arbetsbeskrivning som kan övertyga min chef att ge mig ett visum. Fick låna en mall för en projektledartjänst av en kompis på personalavdelningen som jag ska fixa lite med så den blir lite mer specialiserad för det jag skulle vilja jobba med. Det är alltid bra att visa chefen att man tar initiativ och vill vara med och forma sin framtid, men sen vet man ju aldrig hur långt det räcker. Men man kan i alla fall göra sitt bästa!

Hoppas ni har det gott mina vänner!

One thought on “Livet flyter vidare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s