Upp och ner

Pigg och glad var jag igår, men tyvärr inte detsamma idag. Hela dagen har rusat på in 120 km/h här på jobbet. Båda cheferna inne samtidigt och stressade som de är vill båda två ha hjälp samtidigt. HELA tiden. Suck!

Ska iväg och kolla på lägenheter ikväll efter jobbet med S. Inte alls motiverad. En liten del av mig vill hellre bo kvar hos min kompis, men jag vet att det realistiskt bara funkar i någon vecka eller max 2. Packade ihop min ryggsäck igår i gamla lägenheten och lika skönt som det är att ha alla livets viktiga pinaler i en ryggsäck, så är det också ganska skrämmande. Visserligen så känner man sig inte ägd av sina saker, men samtidigt så känns det ganska torftigt på något vis. Svårt att förklara, men det lyckades i alla fall att uppbåda en storm med känslor. Hela spektrat från irritation och trötthet till glädje och förväntan. Inte klokt att så mycket känslor bara ligger där och väntar på att få hoppa ut hela tiden, och ibland blir jag så trött på mig själv för att jag aldrig kan känna lagom. Det är allt eller inget med mig oftast, och man blir rätt utmattad när känslovågorna konstant skakar om ens lilla ensamma segelbåt. Men det kanske är bättre att känna mycket än inget alls?

Nu ska jag ta mig en välbehövlig kaffepaus och sen försöka ta mig igenom min mastodontlista med saker att få gjorda innan dagen är slut. Dagens leende kom i alla fall när fina L messade förut och piggade upp mig lite. Hoppas hinna träffa honom ikväll och ladda med lite positiv energi.

One thought on “Upp och ner

  1. Ju djupare dalar desto högre toppar, tänk vad tråkigt att alltid vandra på en raksträcka genom livet. Känner dock igen mig, ibland känns det som att det skulle vara lättare om allt bara var lagom. Men varje gång man når den där toppen är det ju värt varenda sekund. Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s