Pigg men ändå seg

Halsen bättrar sig så säkertligen och då jag inte hade nån feber alls igår så gick jag till jobbet idag. Borde kanske stannat hemma en extra dag till men dels så kände jag mig tillräckligt pigg för att pallra mig hit och dels så blir jag tokig på att ligga hemma. Var sjuk en del förra vintern och låg hemma en vecka från jobbet den gången, trodde jag skulle bli galen till slut. När man sett ett par filmer, sovit en stund och badat badkar så känns det ju som att det räcker liksom. Filmen ”I love you man” var rätt söt förresten, inget speciellt men den går igenom hur komplicerat det är för män att hitta nya vänner i vuxen ålder och det bjöd på en del skratt i alla fall.

Min jättesnälla rumskompis har dessutom gradvis kvävt mig med uppmärksamhet de senaste 2 dagarna. Han har jobbat men kikat hem då och då bara för att kolla hur det var med mig, och hans härjande gjorde mitt rätt sur till slut. Jag sa till honom så vänligt jag kunde att det inte var någon fara med mig och OM det skulle vara något så skulle jag absolut ringa. Vilket han inte respekterade utan fortsatte dalta och fråga om jag verkligen borde äta bara soppa och inte något mer matigt. Till slut fräste jag faktiskt ifrån och sa att jag tänker äta soppa för det är snällare mot halsen (han insisterade på pizza, för det är ju så lättsmält eller??) samt att han måste lära sig att lyssna på vuxna människor när de säger ifrån. Och då blev han tyst i typ en timme för att sen komma tillbaka och smådalta lite till. Jag vet att han vill väl men jag är för bövelen 28 år och har klarart mig igenom mycket i mina dar, så lite halsfluss är ju inte världens ände… Men det är väl något med vissa män och deras behov att ta hand om och styra och ställa lite. Så igårkväll stängde jag in mig på rummet med min bok istället och det var rätt trevligt det med. Han kom och knackade på en gång i kvarten för att kolla ”att allt var ok” men jag ignorerade och låtsades sova. Omoget, jag vet, men han lyssnade ju inte när jag fräste ifrån!

Idag ska jag ”bara” jobba mig igenom min massiva inbox med nya mail, och sen bege mig hemåt, kanske handla nåt gott och sen tidigt i säng. Och nåde honom om han härjar med mig idag också, då växer nog hornen ut helt och hållet =) Vad hittar ni på idag kära bloggvänner?

One thought on “Pigg men ändå seg

  1. Jag hade helt missat att du var sjuk. Känner mig som en dålig kompis..
    SKÖNT att det är bättre nu! Den där roomien känns lite lagom jobbig faktiskt, komm och kolla varje kvart, snacka om att inte respektera vad du säger.
    Är han lite förtjust eller?
    kram Angela

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s