Sommar, sommar och sol…

Ni har väl precis vaknat därhemma i stugorna och börjat rodda inför den långa härliga midsommaraftonen. Här i Sydney skiner faktiskt solen idag, och jag ska strax packa ihop och knalla in till stan och möta upp med mina fina töser. Kanske kolla på fotbolls-VM och äta något gott också. Men det blir en tidig kväll för imorgon ska jag vara flytthjälp från kl 8 på morgonen, helt okristligt tidigt, men vad gör man inte för sina rara vänner!

Imorgon kväll ska jag och min roomie ha housewarming party för att fira att jag har flyttat in / att det är midsommar (även om det är en dag för sent) / att det var på tiden att vi drog ihop ett stort gäng folk och fånade oss hela kvällen lång. Så det ska bli kul! Min roomie messade precis och meddelade att han köpt festliga dekorationer, men vägrade säga vad det var för något. Jag tippar på svenskt tema men han vägrar som sagt att yppa en stavelse så vi får väl se vad det är för en liten överraskning han har kokat ihop =)

Söndag blir nog rätt lugn, men på söndag kväll måste jag tamigtusan till salsan, nu är det mer en vecka sen sist och jag har abstinens!!

Ha en fin midsommar! Jag ska försöka låna dator över helgen, annars är jag tillbaka på måndag med full rapport från helgen!

10 thoughts on “Sommar, sommar och sol…

  1. Glad midsommar på dig! Va kul med housewarming party – och det är ju bra att du tar med dig ändå lite svenskt till Australien och firar midsommar hihi!

    Stor kram

  2. Jag kommer snart att skriva ett inlägg om hur det var med förlagskontakt för mig när jag debuterade för sju år sedan. Så håll utkik i min blogg. Hälsar Jenny

  3. Hej du (det blev en väldigt kort paus för mig;), hoppas du får en riktigt fin dag. Midsommaren firar man i hjärtat så vart i världen man befinner sig spelar ju ingen roll/ Kram

  4. Hej kära vännen! Hoppas du har en bra kväll & att det blir en riktigt rolig helg :). SÅååå nyfiken på vad det är för ngt han köpt, haha.. låter som att det är ngt tokigt må jag säga :). Jag mailar när jag får rätt på grejorna! Vart rädd om sig :). Kramar Sg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s