Rethosta!

Host. Host. Host. Nattens och hittills även dagens följetong. Min eländinga förkylning kommer och går, och nu har näsan lagt av att rinna, men istället så har världens skönaste slemhost slagit läger och inget hjälper! Sörplar te och hostmedicin samt knaprar halstabletter, men ingenting råder bot på eländet! Någon som känner till en fin huskur som kan tänkas fungera?

Hade i alla fall en lugn och skön måndagskväll igår. Min roomie lagade supergod middag medan jag babblade i telefon med en kompis hemifrån Sverige. Känns nästan som vi är ett gammalt par min roomie och jag. Får försöka komma ihåg att det bara är för 6 v så jag inte blir så ledsen när jag måste flytta ifrån honom!

Nu ska här jobbas (och hostas) vidare!

2 thoughts on “Rethosta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s