Härlig helg

Hej älskade bloggen och ursäkta min frånvaro över helgen. Blir tokig när jag inte har internet hemma, men det är ju inte så mycket att göra då jag inte direkt har råd att gå och köpa mig en dator i nuläget…

Helgen var i vanlig ordning hyfsat fartfylld och väldans kul! I fredags var jag och flickorna på after work och bar-hoppade oss runt the Rocks (område nära Harbour Bridge med mycket barer och restauranger). Vi hann testa inte mindre än 3 nya ställen, 1 ganska posh och 2 mer avslappnade. Hade kul och skrattade en massa med det blev inte särskilt sent eftersom vi allihopa var lite slitna efter lång jobbvecka. Vi skulle ju dessutom ut på lördagskvällen så vi tog ett moget beslut och åkte hem runt midnatt.

Min nya underbara säng, lite bättre än den förra eller vad säger ni? =)

Sophia i Sydney Park

Jag matar ankorna i parken

I lördags tog jag en härlig och välförtjänt sovmorgon, följd av lång brunch och härlig promenad med Sophia i solskenet i vackra Sydney Park. På något mystiskt vis pratade vi bort halva dagen (förstår inte aaaaalls hur det gick till) och jag fick stressa lite för att hinna in till stan och möta upp med resten av flickorna för en helkväll i Darling Harbour. En kille från jobbet fyllde år så vi firade honom, men sen började klubben visa fotboll på storbilds-tv och alla killarna liksom frös och förlorades in i matchen. Vi kände dock att vi hellre ville dansa och ha kul än att stå och trängas framför en tv, så vi gick vidare till Cargo Bar i Darling Harbour och dansade natten lång. Kom hem kl 5 på morgonen efter en helt underbar kväll! Umgicks med massa nytt folk, pratade om livet med en fin främling, dansade tills fötterna var trötta och skrattade så jag fick ont i magen. Vilket toppades av med ett nattligt McDonalds-besök som sig bör.

Min roomie var också ute i lördags kväll, men med sina kompisar. Vi vaknade dock ungefär samtidigt igår förmiddag och stapplade till varsin soffa vadderade med täcken och myskläder. Och sen låg vi där nästan hela dagen framför tv’n och snackade skit och tömde skafferi och kylskåp på onyttigheter. Han är verkligen en härlig kille att dela lägenhet med, och jag tycker det är så roligt att lära känna nytt folk. Jag blir alltid positivt överraskad över hur mycket genuint fina människor det finns här i världen. Vi ryckte dock upp oss till slut framåt kvällen, åkte och handlade och jag svängde ihop svenska köttbullar och potatismos till oss och några utvalda middagsgäster vilket var mycket uppskattat. Livet är bra härlig hörni! =)

Hoppas ni hade en härlig helg med prinsessbröllop och allt!

2 thoughts on “Härlig helg

  1. Låter som en fantastisk helg!
    Jag fick drinka drinkar två gånger så jag är också mycket nöjd!
    Ska i väg ner på stan men återkommer senare!
    kram Angela

  2. Å så underbart allt låter! Vilket äventyr, mmmmm :). Nu är jobbet snart över för dagen för dig då. Jag ska slänga i mig lite frukost. Kram på dig och ha det bra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s