Livet från den soliga sidan

Solen skiner här i vackra Sydney idag och jag har en massa energi inför helgen! Ikväll blir det after work med mina flickor, ska testa ett nytt ställe som tydligen ska vara lite ”posh”, men man får väl gå dit med ett öppet sinne. Själv föredrar jag avslappnade barer med lagom volym på musiken så man faktiskt kan prata med sina vänner. Har varit på många ställen runtom i världen där det är en hyfsat liten bar, inte en tillstymmelse till dansgolv och vrålhög musik som värker ut ur högtalarna. Hur tänkte ägaren då liksom? ”Här är vi så coola att ingen behöver snacka med varandra”. Jaja, det ska nog bli en trevlig kväll i alla fall. Vi har alltid nära till skratt och fånigheter, så vi brukar ha rätt kul vart vi än går.

Imorgon väntar härlig sovmorgon, kanske en joggingtur i vackra Sydney Park som ligger nära min nya lägenhet. Jag är bjuden på en födelsedagsfest för en kille från jobbet imorgon kväll, som jag kanske tittar in på en sväng. Men som vanligt så gillar jag inte att planera för mycket utan ta dagen som den kommer och bara göra det man faktiskt känner för. På söndag funderar jag på att utforska någon ny förort till Sydney (brukar ju försöka med en varje helg, men har inte kommit så långt ännu). Jag kanske dessutom hittar någon trevlig liten marknad så jag kan köpa på mig massa krimskrams i vanlig ordning. De lovar sol hela helgen här, så vi får väl hoppas att det håller i sig.

Glöm inte bort min lilla utmaning till er i inlägget nedan!

Ha nu en underbar fredag och helg mina vänner, jag hoppas verkligen att jag kommer åt att blogga i helgen!

13 thoughts on “Livet från den soliga sidan

 1. Oki, vi börjar med utmaningen:
  Namn: Jessie
  Ålder: 34
  Motto: “Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.”

  I övrigt vill jag bara säga att jag alltid verkligen ser fram emot att läsa din blogg – du skriver bra och så kan jag drömma mig bort till ett liv i paradiset! 🙂 Tack för att du delar med dig!
  kram

 2. Hoppas på en kul kväll för dig o har du varit på pebbles beach? Mer ell mindre tama kängurur, men lite luriga,
  Namn: Fia
  Ålder: 56 år
  Motto:lev i nuet o våga hoppa! ha de Fia

 3. Hej kära! Jag ska försöka hinna maila dig under dagen o uppdatera ang Moki.. fy är så ledsen… men men så är det, blir inte alltid som man tänkt sig..!

  Namn; Syltgrisen
  Ålder; 28, 29 i oktober
  Motto; Jag har helt ärligt glömt hur det går HAHA men ngt i stil med att “Främlingar du möter är vänner du ännu inte känner”… Ta daaa 🙂 Kram på dig!!

 4. Namn: Lena
  Ålder: 40
  Motto: Älska, glömma och förlåta
  Ha en bra fredag, du med! Kram Lena

 5. Hoppas det fortsätter så! Har soligt jag med 🙂 Lite info: Heter Lisa, är 22 och ett av alla mina favvocitat är “the road is long, and in the end… the journey is the destination. ” Gillade förövrigt listan under, jag var också kär i Nick i bsb 🙂 Kram

 6. Hej Hej!

  Blir så glad av dina inlägg som känns så glada och varma! 🙂 Läste inlägget nedan och tycker det var en kul idé.
  Namn: Maria.
  Ålder: 32 (snart 33)
  Favoritcitat: “När du säger nej till andra, så säger du ja till dig själv”. Ha en härlig helg nu! Kramar, Maria.

 7. Har så många: men det får bli———-“Talar man alltid sanning så behöver man aldrig fundera på vad man sagt”
  Helen, 50 plusare mao 53……..God morgon på dig! Kramar H

 8. Hej sötnos!
  Skojigt att du är mamma till så många fina listor! Är helt säker på att du haft en helt underbar helg.. som vanligt!
  Jag mailar dig snart om gästblogg men jag tycker absolut att du måste få skriva fritt – förändring är ett bra ledord, och sen är det ju ganska exotiskt med nån som är så BortaBra ändå i Australien – så lite läckra bilder vore inte fel!
  Så börja gärna skriva/spåna du har fria händer!
  och vi gissade ganska bra på klänningar tycker jag!

 9. Hej där borta i Sydney. En utmaning. ojojoj. JA namnet vet jag i alla fall; Sofia, Ålder är jag också rätt säker på 33. Men hmmm favoritmotto, det varierar stenhårt för mig. Ett motto som jag dock har skrattat åt många gånger är “Det är bara att bryta ihop och komma igen”. Det (mottot) verkar behövas mycket i mitt liv och så får det mig att skratta när allt blir för mycket/ Kram

 10. Häj! Hoppas din helg varit bra. Utmaningen; Helena, nyss fyllda 32. Mottot…Jag har flera motton jag tycker om men nu tog jag ett som min kompis Jessica har på FB som jag också gillar skarpt “LIfe is not the amount of breaths you take. It’s the amount of moments that take your breath away”. Kram och ha det bra.

 11. Skriv din kommentar här!Hej, hoppas din helg har varit bra! Jag heter Nina och är 41..favoritcitat..ohh..det finns en massa..gillar flera av dem som finns dina kommentarer men “det som inte dödar en gör en starkare” och “Lev nu imorgon kan det vara försent” men det finns så många som är så bra och fina att det är svårt att välja. Kram!

 12. Åh det låter ju som om du har det kanon bra där nere. 🙂 Hoppas att helgen var trevlig och att du hann med att besöka en förort ! Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s