Dagens utmaning!

Godmorgon kära bloggen och mina underbara läsare!

Jag satt här och funderade över livet under morgonkaffet och insåg hur mycket bättre jag mår sedan jag började blogga. Även om det varit tungt och tröttsamt i mitt liv bitvis över de senaste veckorna så har bloggen och era fina kommentarer hållit mig flytande. Och trots att wordpress var väldigt rörigt till en början så löste sig ju det också så småningom (men det finns säkert massa finesser som jag inte hittat ännu)!

Jobbigt är bara att jag nu inte har någon dator hemma längre (det var väl den enda lilla fördelen med att bo på hostel, att det fanns en dator att låna), så det kanske inte blir något bloggande under helgen. Vilken känns jättetrist, för jag har massa bloggidéer som bara ligger och bubblar i huvudet! Jag ska dock försöka fjäska lite för min nya roomie om jag kanske kan få låna hans dator en sväng.

Jag försöker i bloggen att bjussa på en del listor och lite info om mig själv, och vissa av er känner jag lite grand genom era bloggar och listorna som cirkulerar friskt till min stora glädje. Men det verkar som att det är en hel del läsare här som kanske inte vanligtvis brukar kommentera, så nu vill jag lära känna er allihopa! =) Jag vill därför utmana ALLA mina underbara läsare att lägga in en kommentar hos mig men förnamn, ålder och ert favoritmotto/citat här i livet. Så vi kan lära känna varandra lite mer, är ni med på det? Okej, jag börjar:

Namn: Emmy
Ålder: 28 år
Favoritmotto: “If you want to change the world you have to start with yourself” (Dalai Lama)

Trevlig helg önskar bortabrabloggen! Bild från Exmouth på Australiens västkust. Staketet i bakgrunden är för att inte Emus (de stora strutsfåglarna) skulle komma in i poolområdet! =)

Hoppas på många kommentarer från er nu!

3 thoughts on “Dagens utmaning!

  1. Hej Emmy! Jag heter Annette och är 36 år. Mitt favorituttryck är: “Quidquid latine dictum sit, altum videtur”. Mycket användbart, haha. Det betyder “Allt som sägs på latin låter djupsinnigt.

  2. Skriv din kommentar här! Gillar ditt motto skarpt! Det är allt för många som pekar finger åt andra och pratar om andra men aldrig ser sig själv. Ha en fin dag! Natt?:) Kram!!

  3. Malin, 33

    Jag gillar butiken Granits lilla refräng “Förenkla livet, få mer tid att leva”… sen har jag mitt eget lilla påstående “Det blir sällan som man hade tänkt sig, men kanske som det var tänkt”

    Hoppas du får en underbar helg!

    Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s