Det där med att hitta ny energi

Godmorgon bloggen!

Jag vaknade i min underbara säng i morse och ville bara ligga kvar. Och även om jag var lite sömnig såklart, så kände jag mig ändå så utvilad och avslappnad. Gårdagskvällen var precis vad jag behövde och jag kände mig verkligen precis som hemma. Körde en storhandling direkt efter jobbet och tog sen tåget hem (fast jag hade för avsikt att promenera, men jag hade ju faktiskt tunga matkassar!). Gjorde ett storkok mat och frös in lite matlådor. Plockade upp det sista i rummet (ska lägga ut bilder snart, jag lovar!). Och sen tog jag ett lång ljuvligt bad och läste skvallertidning. Gjorde en ansiktsmask. Svidade om till myspyjamas. Läste min nya bok och somnade sen redan vid halv 11. Otroligt tidigt för att vara mig, somnar normalt aldrig före midnatt. En sådan kväll är det enda jag behöver för att komma ikapp och jag känner mig så energisk men ändå avslappnad idag. Ensamtid och småpyssel är verkligen mitt sätt att hitta tillbaka till ny energi och balans.

Hur gör ni för att samla ny energi?

Här kommer även lite bilder på mitt rum på vandrarhemmet. Fattar verkligen inte hur jag klarade av att bo så i 3 månader! Man lär så länge man lever, eller vad säger ni? =)

Min och resekompisens våningssäng (jag hade överslafen)

 

Vi hade också varsitt litet skåp att låsa in alla personliga småsaker (ursäkta röran, jag var mitt i packningen när jag tog bilden, och oroa er inte för pillrena längst fram i bild, det är bara multivitaminer!)

Skickar en kram och lite positiv energi till er alla!

6 thoughts on “Det där med att hitta ny energi

 1. Åh vad jag längtar ut i världen när jag ser dina bilder!! Ja, det där med energi… själv brukar jag träna, det ger mig massor med energi 🙂 Något som jag kan behöva idag, torsdagar är jag som tröttast, och snart ska jag iväg och jobba! Ha en fin dag! Kram, Hanna

 2. Ja, hur gör jag för att ladda batterierna!??! Jag vet faktiskt inte, undrar om jag egentligen gör det (annat än omedvetet då jag ligger i soffan och zappar). Egentligen borde man ha “pyssla om sig själv” kvällar, men man ska orka med. Solen funkar, pyssla hemma funkar alltid. Det är kanske det som är mitt svar med. Jag brukar alltid tvätta och städa på fredag eftermiddag (iaf nu medan jag är arbetssökande) och det ger en känsla av välbehag och energi, helgen inleds med energi mao.

  Tar emot lite positiv energi och skickar tillbaka!

  Kram på dig

 3. När jag ser ditt gamla rum så tänker jag på något barnhem i Polen eller Rumänien, duktigt av dig att stå ut så länge!
  Jättefin dikt i tidigare, med tänkvärda ord!
  Energin….jag är ju priviligerad som inte jobbar utanför hemmet, så jag tar någon slappar dag in emellan och sen är jag väderberoende…………..Ha en fin dag & kram H

 4. Jag sover oxå ikapp över en natt o får ny energi.
  Ja du , man har bott på de mest underliga ställen genom livet, du hade iaf en egen säng, hehehe
  ha de Fia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s